Ingezonden persbericht


Alphen Stad FM bestaat 1 jaar

Op 30 april a.s. bestaat Alphen Stad FM 1 jaar en dat wordt groots gevierd met vanaf 8:00 uur 's ochtends live uitzendingen die tot 23:00 uur doorgaan. In deze "oranje-"uitzendingen zullen we niet alleen terugkijken op het eerste jaar van Alphen Stad FM, maar ook live impressies van de Koninginnedag in de gemeente Alphen aan den Rijn brengen. Daarnaast wordt ook de hele dag een spel gespeeld, waarin mooie prijzen gewonnen kunnen worden, door het bezoekende en luisterende publiek..

Vanaf 9:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de studio aan de Raadhuisstraat 73a. U wordt ontvangen met thee of koffie, waarna u een rondleiding door het pand krijgt. Ook is het deze dag mogelijk om een Koninginnedag-groet op te nemen. De opgenomen groeten zullen in het actualiteitenprogramma "Koninginnedag Actueel" uitgezonden worden.

Op 30 april wordt de nieuwe website van Alphen Stad FM/TV gelanceerd. De voorzitter zal de website officieel in gebruik nemen. Bezoekers aan de open dag kunnen ook in de studio een kijkje nemen op de nieuwe site op hiervoor speciaal gereserveerde pc's.

Ook voor ondernemers is deze verjaardag extra interessant. Gebruik deze gelegenheid om in contact te komen met Alphen Stad FM / Alphen Stad TV. Het bestuur zal U op deze dag te woord staan om al uw vragen over adverteren op radio en TV te beantwoorden.

Kortom, een feest om niet te missen, ook op en bij de radio!!!

Noot voor de redactie,