Amsterdam Oud Zuid


Geef om het Vondelpark. Steun de renovatie

Voor Koninginnedag zijn er in het kader van de Vondelparkcampagne speciale Vondelpark T-shirts gemaakt in drie kindermaten. Een T-shirt kost tien euro. Met de aanschaf steunt u de renovatie van het Vondelpark. Bij verschillende ingangen staan de verkopers klaar.

De kans is groot dat het park op 30 april feestelijk groen ziet van de speciale hartvormige campagneballonnen. Ter gelegenheid van de start van de Renovatie Vondelpark-campagne worden deze gratis aan kinderen uitgedeeld onder andere door wethouder Hester Maij en stadsdeelwethouder Joep Blaas. Dit gebeurt bij de ingangen: Amstelveenseweg, Stadhouderskade. Van Eeghenstraat, Kattenlaan en Van Baerlestraat (zijde Koninginneweg).

De renovatie van het Vondelpark is hoognodig. Ieder jaar trekt het park 10 miljoen bezoekers. Door die drukte en problemen met de waterhuishouding kampt het bijna 140 jaar oude park met veel slijtage. Om ervoor te zorgen dat het park behouden blijft voor toekomstige generaties wordt sinds 1999 gewerkt aan de renovatie van het Vondelpark. De renovatieprojecten worden verspreid over een aantal jaren uitgevoerd. Daardoor blijft er altijd een flink deel van het park beschikbaar voor recreatie.

Klik op het hart voor informatie over steun voor de renovatie

Of kijk op de Vondelparkpagina op deze site