3 e persbericht van vrijdag 30 april 2004

Eindhoven 30-04-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Auto weggehaald

Vanaf het Speelhuisplein is een zilvergrijze Mercedes Benz bestelauto type 110 CDI (37-VR-HZ) weggehaald. Dat gebeurde vrijdag tussen 7.30 en 13.30 uur.

Asten: Aanhoudingen na ruzie

Na een ruzie rond 17.00 uur op het Vegaplein zijn vrijdag acht mensen aangehouden. Het gaat om zes mannelijke inwoners van Asten (14, 15, 16 (2x), 43 en 45 jaar), een 16-jarige jongen uit Westerbeek en een vrouw uit Asten van 34 jaar. De 43-jarige man heeft bij de ruzie met een jachtgeweer in de lucht geschoten. Daarbij raakte niemand gewond. Na de ruzie is in de omgeving van het plein een mes gevonden. De politie onderzoekt de aanleiding en de toedracht van de ruzie en de rol van de aangehouden verdachten daarbij. De 45-jarige man is na verhoor heengezonden; alle anderen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Geldrop: Man opgepakt na veroorzaken aanrijding

Een 27-jarige man uit Geldrop is vrijdagmiddag rond 14.30 uur aangehouden op de Mierloseweg in zijn woonplaats. Dat gebeurde nadat hij een ongeval had veroorzaakt waarbij een 42-jarige fietster uit Geldrop gewond raakte. Toen de vrouw op de fietsers-oversteekplaats op de Mierloseweg reed, werd ze geraakt door de automobilist uit Geldrop. Deze reed vanuit de richting Mierlo op de rijstrook om linksaf te slaan, maar ging toch met hoge snelheid rechtdoor. Daarbij raakte hij de overstekende vrouw. Ze is met een hersenschudding en een beenbreuk opgenomen in een ziekenhuis. De man is aangehouden en voor onderzoek in verzekering gesteld.