Gemeente Westerveld

31-3-2004
Voorverkoop zwembadabonnement

De gemeente Westerveld heeft drie zwembaden. Wanneer u een abonnement bij één van de drie baden neemt, kunt u zwemmen in alledrie de zwembaden. Dit abonnement is in de voorverkoop voor een gereduceerd tarief verkrijgbaar.

Op maandag 3 mei gaat het nieuwe zwembadseizoen in de gemeente van start. 's Ochtends om 10.00 uur kunt u weer zwemmen in zwembad "De Paasbergen" in Dwingeloo en in zwembad "De Kerkvlekken" in Havelte. Het "Bosbad Vledder" gaat diezelfde middag, om 13.30 uur, weer open. Meer informatie over de zwembaden vindt u in het product "Zwembaden", waarnaar u door kunt klikken onderaan deze pagina.

Een gezinsabonnement op de zwembaden kost ? 125,- voor het hele zwemseizoen. In de voorverkoop is dit ? 110,-. Een persoonlijk abonnement komt op ? 45,-, in de voorverkoop is dit ? 40,-.

Wilt u uw abonnement in de voorverkoop aanschaffen? Dat kan tussen 13 en 20 mei. Het inschrijfformulier hiervoor vindt u onderaan deze pagina. U kunt het uitprinten, invullen en, samen met een pasfoto, inleveren bij de verkooppunten. Die verkooppunten staan eveneens vermeld op het formulier.

---

documenten
Inschrijfformulier voorverkoop zwembadabonnementen 2004
---

producten
Zwembaden