Gemeente Amerongen


Raadsspreekuur 3 mei 2004
Het raadspreekuur; een maandelijks ontmoetingspunt van individuele burgers, verenigingen en maatschappelijke groeperingen met leden van de Raad. Het voorzitterschap rouleert, de griffier noteert.

De vergadering vindt plaats op maandag 3 mei 2004, duurt normaal 30 minuten, aanvang 19.00 uur.

U kunt thema's met een algemene strekking aandragen. Die moeten passen binnen de beleidsvormende of controlerende taken van de Raad. Specifieke individuele zaken, klachten en juridische kwesties dienen direct aan het College van B&W of aan de verantwoordelijke ambtenaar te worden gericht. Voor klachten kan gebruik worden gemaakt van de klachtenprocedure.
Wel horen op de agenda:
Suggesties voor nieuw of aangepast beleid
Overwegingen m.b.t bestaand beleid
Opmerkingen cq. kritiek m.b.t. het uitvoerend beleid Voorstellen voor projecten
Verzoeken om advies hoe zaken met de gemeente af te handelen

Wat gebeurt er na het spreekuur?
Onder leiding van de voorzitter overleggen de raadsleden hoe de aangedragen zaak het beste kan worden afgehandeld. De indiener ontvangt indien wenselijk binnen 7 dagen bericht hierover De voorzitter geeft een kort verslag in de eerst volgende raadsvergadering
Een overzicht van de voorgestelde afhandeling wordt gepubliceerd op de gemeentepagina in de Kaap. (Tenzij de indiener bezwaar heeft tegen publicatie!).

Wat te doen indien u de raadsleden wenst te spreken: Meldt u vooraf bij de griffier van de Raad (Mevr. A. Geijtenbeek, tel.: 0343-469600) voor een afspraak op het eerstvolgende raadspreekuur. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie over het raadspreekuur.
Wees tijdig op de afgesproken datum aanwezig.