Gemeente Dordrecht


Expositie Drecht's Belicht

Wethouder B.A. van der Zwaan opent maandag 3 mei om 17.00 uur in het Stadskantoor van Dordrecht de expositie Drecht's Belicht. Leden van de Natuur Fotografen Drechtsteden exposeren tot en met 28 mei dertig natuurfoto's die zij de afgelopen twee jaar hebben gemaakt in Nederland of tijdens reizen naar Beieren, Antarctica en de Canarische Eilanden.

Drecht's Belicht, de tweede expositie van de Natuur Fotografen Drechtsteden, is van oktober 2003 tot en met augustus 2004 op drie verschillende locaties te bezichtigen; het Stadskantoor, het bezoekerscentrum in Oisterwijk en het bezoekerscentrum Biesbosch in Drimmelen. De expositie bevat foto's van alle facetten van de natuurfotografie (zoals macro-, dier-, landschapsfotografie) en foto's waarbij verschillende fotografische technieken zijn gebruikt (bijvoorbeeld dubbelopnames).

De vereniging Natuur Fotografen Drechtsteden is opgericht in 2001 en maakt verantwoorde en hoogwaardige natuurfotografie. Door middel van maandelijkse diabesprekingen en gezamenlijke excursies en reizen proberen de achttien leden elkaar te stimuleren en van elkaar te leren.

Het Stadskantoor in Dordrecht is open op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur(donderdags tot 19.30).