BMG NEDERLAND

Jim gaat de lucht in


Unieke actie voor de release van zijn nieuwe album Ready

Maandag 3 mei wordt een hele bijzondere dag voor een van de meest populaire artiesten van Nederland. Het tweede album van Jim, getiteld Ready, wordt dan officieel uitgebracht. Deze bijzondere gebeurtenis kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan..

Jim is middels twee webcams de gehele dag te volgen via de websites van Nickelodeon en TMF. Daar zullen hints worden weggegeven over de lokatie waar zijn geheime albumpresentatie zal gaan plaatsvinden. Website bezoekers maken die dag kans om daar een toegangsbewijs voor te winnen. Dit kan door mee te doen aan een prijsvraag die gaat lopen op de twee websites. De albumpresentatie op de geheime lokatie is georganiseerd door Mars, de sponsor die Jim nu al meer dan een jaar steunt bij zijn carrière.

Onderweg zal hij onder andere ook een optreden en een signeersessie verzorgen in de MediaMarkt in Almere. Dit zal plaatsvinden tussen 1200 en 1400 uur.

De komende dagen zal Jim veelvuldig live te zien zijn. Op koninginnedag op het Radio 538 podium op het Museumplein in Amsterdam en zondag 2 mei a.s. treed hij op op het in Ahoy op het FoxKids Planet Live festival.