Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Gordon wordt vervangen door ambassadeurs sponsor loterij

Hilversum, 29 april 2004 - Tijdens de vakantie van Gordon zullen ambassadeurs van de Sponsor Loterij de presentatie van het populaire ochtendprogramma 'Goedemorgen Gordon!' bij Noordzee 100.7 FM overnemen. Gordon geniet van 3 tot en met 11 mei 2004 van een welverdiende vakantie.

'Goedemorgen Gordon!' is elke werkdag te horen van 06.00 tot 10.00 uur bij Noordzee 100.7 FM. Op maandag 3 mei wordt het spits afgebeten door Richard Krajicek. Erben Wennemars neemt de microfoon op dinsdag 4 mei over gevolgd door Stella Gommans en Marianne Timmer die op woensdag 5 mei samen achter de microfoon kruipen. Op donderdag 6 mei is de kersverse Europees Kampioen schaatsen van de Sponsor Loterij Schaatsploeg, Mark Tuitert, als presentator te horen. De week wordt afgesloten door Daphne Deckers. Zij heeft Gordon al eerder succesvol vervangen tijdens een vakantie. Welke ambassadeurs de presentatie op maandag 10 en dinsdag 11 mei 2004 voor hun rekening nemen is nog niet bekend.

Gordon is enthousiast over deze indrukwekkende namenlijst. "Ik vind het een grote eer dat er zoveel mensen nodig zijn om mij te vervangen", grapt hij. "Het is natuurlijk een geweldig idee. Ik weet zeker dat deze mensen mijn programma op een succesvolle manier kunnen voortzetten. En als je bedenkt dat het nog voor een goed doel is ook... Prachtig toch!", aldus Gordon.

De samenwerking tussen Noordzee 100.7 FM en de Sponsor Loterij is in het kader van de kick off van de Nationale Sponsorweek 2004, welke van 15 tot en met 23 mei door de Sponsor Loterij wordt georganiseerd. Clubs en verenigingen in het hele land gaan loten verkopen, waarvan de helft van de maandelijkse inleg direct naar de eigen clubkas gaat. Inmiddels hebben ruim 2.000 clubs en verenigingen zich aangemeld bij de Sponsor Loterij om tijdens de Nationale Sponsorweek loten te verkopen. Ook vele bekende Nederlanders, waaronder ook de tijdelijke presentatoren van 'Goedemorgen Gordon!' bij Noordzee 100.7 FM, zetten zich in om amateurclubs aan extra inkomsten te helpen.

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. 'Goedemorgen Gordon!', Broodje Bral en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,