Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g

Persbericht (op 02-05-04)

Met tal van artiesten op grote verkiezingsparty's

KATJA SCHUURMAN GASTVROUW OP FEEST IN PODIUM

Hardenberg-, Popcentrum Podium in Hardenberg werd onlangs gekozen tot de 'Populairste Discotheek in Overijssel'. Zaterdag aanstaande (08-05) wordt dit vanaf 19.00 uur gevierd met een tweetal superparty's onder het motto: Het Beste Uit Het Oosten. De directie en de technische staf van Popcentrum Podium hebben alles uit de kast gehaald om er zaterdag spetterende en knallende party's van te maken. Als bedankje!

De "Mega Teenageparty", met live optredens van de meest populaire IDOLS 2003-sterren: Bas & Joël, start om 19.00 uur precies. Beide mannen hebben momenteel een lekkere hit met 'Too Dangerous' en komen graag naar Podium om er een feestje te bouwen. Natuurlijk zijn er ook de beste jocks en is er de beste muziek van nu. De Mega Teenageparty duurt tot 23.00 uur en is alleen toegankelijk voor teenagers van 12 tot en met 16 jaar. Er wordt absoluut geen alcohol geschonken.

Op 23.00 uur start de grote nachtparty met de welluidende titel: "Podium Nr. 1 - Megaparty". Ter gelegenheid van de verkiezing tot Populairste Discotheek van Overijssel trakteert Podium in de nacht van zaterdag op zondag op hééééél veel give aways, er zijn prijsvragen met mooie prijzen (mobiele telefoons, DVD-players en meer), er zijn danseressen, shows, veel surprises en fijne artiesten om het feest nog grootser te maken. Aan de Podium Nr. 1 Megaparty werken onder andere mee: Katja Schuurman (presentatie Theaterzaal), DJ Mark van Dale (in de dancing) en volkszanger Edwin Roelvink (live in feestcafe De Stam). Katja presenteert de prijsvragen maar is er ook voor meet & greet, fotoshoot, etc. Alle verdere informatie is na te lezen op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.



Ingezonden persbericht