AutoRai

3-5-2004

Limited edition van de Daewoo Matiz Sloggi

Dit voorjaar lanceert Daewoo in een gelimiteerde oplage de Daewoo Matiz Sloggi. De Matiz Sloggi komt voort uit de joint promotion tussen Daewoo Motor Benelux B.V. en Sloggi Nederland.

De Matiz Sloggi is verkrijgbaar in twee versies: met een Sloggi bestickering of zonder. De eerste 100 kopers van een Matiz Sloggi met vrolijke bestickering ontvangen 1 jaar lang gratis benzine tot een maximale hoeveelheid van 750 liter. Beide versies van de Matiz Sloggi zijn uitgerust met een speciale Sloggi badge en sleutelhanger.

Zowel het merk Daewoo als het merk Sloggi staan bekend als merken met spraakmakende campagnes. Doelstelling van de joint promotion is naast het verhogen van de verkoop, het creëeren van rumour around the brands, aldus Robert Tak, Director Sales & Marketing van Daewoo Motor Benelux B.V.

Het maken van een proefrit in de Matiz wordt extra aantrekkelijk gemaakt. Iedereen die een proefrit maakt in de Daewoo Matiz ontvangt een spannende Sloggi.

Sloggi heeft de Matiz uitgeroepen tot de auto met de mooiste rondingen. Met zijn guitige koplampen, prachtige rondingen en lachende bumper is de Daewoo Matiz dé perfecte Sloggi auto, aldus Rob Brand, directeur Sloggi Nederland. In aansluiting hierop is een bijzondere verkiezing ontwikkeld: de mooiste billen van Nederland. De verkiezing wordt gehouden op de internetsite www.kontest.nl. De winnares van deze verkiezing krijgt een Matiz Sloggi.