Politie Zuid-Holland-Zuid

03/05 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

03-05-2004 - Persberichten District II

VAN DE SNELWEG
MEERKERK - Een 23-jarige man uit Molenaarsgraaf is gewond geraakt toen hij zondagavond 2 mei ter hoogte van Noordeloos/Meerkerk van de snelweg A27 afraakte en de wagen op zijn kop in de sloot terecht kwam. Vermoedelijk is de man de macht over het stuur verloren. Hij is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

OP ZOEK NAAR MOTORCROSSER
ARKEL - Een 75-jarige man uit Arkel heeft aangifte gedaan van beschadiging van zijn geparkeerde voertuig. Een nog onbekende motorcrosser heeft op 1 mei omstreeks 19.00 uur het voertuig dat geparkeerd stond aan de Prinses Beatrixstraat van achteren aangereden en behoorlijke schade veroorzaakt. De politie is op zoek naar deze motorcrosser met een tenger postuur die volgens getuigen vanuit het Raadhuisplein kwam aanrijden op een rood/oranjekleurige crossmotor met nummer 63 voorop. Kent u iemand die aan deze beschrijving voldoet of bent u die persoon? Of heeft u deze aanrijding zien gebeuren? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

HAMER
HARDINXVELD-GIESSENDAM- Een 28-jarige man uit Gorinchem is aangehouden. De man liep op zondagavond 2 mei langs de A15. Hij had diverse voorwerpen langs de weg opgeruimd en meegenomen. Ook had hij een houten hamer in zijn hand. De man werd aangehouden een meegenomen naar het politiebureau in Gorinchem.