Eemland Zuid, 09.40 uur

Utrecht 03-05-2004 - Nieuwsberichten district Eemland Zuid

Onder invloed
AMERSFOORT In de nacht van zondag op maandag is een 49-jarige automobilist uit Amersfoort bekeurd voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 02.05 uur reed de man over de Mozartlaan, waar hij door surveillerende politieagenten aan de kant werd gezet voor controle. Tijdens de controle bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. De ademanalyse wees een uitslag van 420 ug/l uit. Hij heeft een bekeuring voor het rijden onder invloed gehad en een rijverbod van vier uur.

Onder invloed
LEUSDEN Op zondagavond is een 64-jarige automobilist uit Doetinchem bekeurd voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 23.10 uur reed de man over de Doornseweg, waar hij door surveillerende politieagenten aan de kant werd gezet voor controle. Tijdens de controle bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. De ademanalyse wees een uitslag van 495 ug/l uit. Hij heeft een bekeuring voor het rijden onder invloed gehad en een rijverbod van vijf uur.

Opgeven valse naam
AMERSFOORT Op zondagavond is een 19-jarige fietser uit Amersfoort aangehouden op de Asch van Wijkstraat.

Omstreeks 22.30 uur fietste de man over de Asch van Wijkstraat, waar hij werd bekeurd voor het fietsen zonder verlichting. Bij het uitschrijven van de bekeuring gaf de man een valse naam op, waarop hij werd aangehouden. Hierna heeft de man ook een bekeuring gekregen voor het opgeven van een valse naam.

Openbare dronkenschap
AMERSFOORT Op zondagavond is een 37-jarige man uit Leeuwarden aangehouden voor openbare dronkenschap. Omstreeks 21.50 uur liep de man over Station Amersfoort, waar hij overlast veroorzaakte. Een conducteur droeg hem over aan de politie, waarop de man is aangehouden.