Lekstroom, 09.50 uur

Utrecht 03-05-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Ongeval

HOUTEN Op zondagavond is een personenauto tegen een pand aan de Eekhoornakker aangereden.

Omstreeks 18.40 uur reed een 28-jarige automobiliste uit Houten over de Eekhoornakker, waar zij door nog onbekende reden de macht over het stuur verloor en tegen een pand tot stilstand kwam. In de auto bevonden zich meerdere mensen. Eén van de inzittenden, een 21-jarige vrouw uit Velsennoord, is met zwaar onderrugletsel overgebracht naar het UMC Ziekenhuis. Tegen de automobiliste wordt proces-verbaal opgemaakt, daar zij reed zonder rijbewijs.

Gestolen tas in plaats van vuurwapen

VIANEN - Op Koninginnedag werd in de wijk De Hagen een woning doorzocht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat er een vuurwapen in de woning aanwezig was.

Bij de zoeking werd geen wapen aangetroffen, wel werd een tas gevonden die van diefstal afkomstig was. De tas, die op 23 april jl. was gestolen uit een auto, werd door de agenten in beslag genomen. De verdachte was niet thuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Recherche-onderzoek leidt tot aanhoudingen

VIANEN - In april 2003 werd in een sportzaak aan de Ing. D.S. Tuijnmanweg tot twee maal toe ingebroken in een bedrijf met sportartikelen. Recherche-onderzoek heeft eind april geleid tot aanhouding van vier verdachten in deze zaak. Het betreffen vier mannen uit Vianen, variërend in leeftijd van 20 tot 24 jaar.

Twee van hen werkten ten tijde van de inbraak in het pand waarin de winkel was gevestigd. De mannen zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.