Ingezonden persbericht


BMC Software kondigt validatie Siebel 7.5 aan

BMC Software integreert PATROL* in Siebel Business Applications: technologie draagt bij aan optimaliseren van bedrijfsprestaties door de gehele organisatie

Schiphol-Rijk, 3 mei 2004 - BMC Software, Inc. , een toonaangevende onderneming op het gebied van Enterprise Management oplossingen, heeft tijdens Siebel User Week de integratie aangekondigd van haar PATROL* applicatie voor Siebel Business Applications, versie 3.5 in Siebel 7.5, succes is gevalideerd door Siebel Systems, een vooraanstaande leverancier van bedrijfsapplicaties en -software. PATROL ondersteunt het bewaken en beheren van IT-systemen om maximale prestaties te kunnen leveren, en optimaliseert de beschikbaarheid en prestaties van de Siebel applicaties.

De Applicatiebeheer oplossingen van
BMC Software zorgen voor een brede functionaliteit, die de gehele levenscyclus van de applicaties voor Siebel Systems solutions beslaat. Siebel Systems biedt organisaties een pakket branchespecifieke best practices, software met CRM-applicaties en bedrijfsprocessen waardoor het voor bedrijven mogelijk wordt hun verkoop, marketing en klanten service te organiseren via verschillende kanalen en bedrijfsonderdelen. Dankzij deze overeenkomst zijn klanten van Siebel Systems en BMC Software verzekerd van een consequente en acceptabele gebruikerservaring, minimale implementatiekosten en operationele kosten, een verbetering in de accuratesse en tijdige beschikbaarheid van hun data, en ze kunnen erop rekenen dat de applicaties de gestelde bedrijfsdoelstellingen behalen.

PATROL is een hoofdcomponent in de managementoplossingen van BMC Software voor Siebel Systems. Met de schaalbare en robuuste PATROL infrastructuur kunnen gebruikers rekenen op gecentraliseerde implementatie, configuratie, rapportage en administratie, waarbij service levels en de eindgebruikerservaring worden geoptimaliseerd. Dankzij deze versie van PATROL hebben Siebel-beheerders nu eenvoudig inzicht in verscheidene prestatie-indicatoren, waaronder de responstijd van Siebel servercomponenten, ondersteunende taken, databases, webservers en andere technologieën die gerelateerd zijn aan eindgebruikersessies. PATROL voor Siebel Business Applications is daarnaast inzetbaar voor het beheren van de beschikbaarheid en prestaties van CT Connect Server en Call Information Manager services. Door het beheren van de beschikbaarheid en prestaties vanuit de invalshoek van de eindgebruiker zorgt PATROL ervoor dat gebruikers de voordelen die Siebel Systems oplossingen hen bieden kunnen maximaliseren.

"Siebel Systems werkt nauw samen met BMC Software om PATROL te blijven verbeteren. Daardoor kunnen we een ongeëvenaard inzicht geven in de prestaties en beschikbaarheid van Siebel-applicaties," aldus Craig Crawford, Group Director Alliances van Siebel Systems. "Onze klanten kunnen nu de vruchten plukken van deze jarenlange relatie, waaruit compatibele architecturen en vernieuwende technologie voortkomen. Dit biedt een unieke oplossing waardoor bedrijven dynamische klantrelaties op efficiënte wijze kunnen opbouwen."

Siebel Systems heeft een alliantie gevormd met andere toonaangevende technologische ondernemingen met tot doel tastbare zakelijke voordelen - in de gehele breedte van het bedrijf - te kunnen leveren. Door te kiezen voor Siebel Business Applications en de gevalideerde oplossingen van haar partners kunnen klanten van Siebel Systems tevens kiezen voor een best-of-class aankoopstrategie voor software. Het Siebel Validation Program voert een rigoureus technisch testbeleid om het integratieniveau van oplossingen van derden met Siebel Business Applications goed te kunnen beoordelen. Integratiemogelijkheden die voldoen aan de strenge testcriteria worden gevalideerd en gedocumenteerd door middel van het Siebel Validation Program. Validatiedocumentatie is beschikbaar in het Siebel Partner Directory, op www.siebel.com/partners/dir/directory.shtm .

"BMC Software wil ervoor zorgen dat gebruikers van Siebel Systems deze technologie in kunnen zetten voor het verbeteren van bedrijfsprestaties door de hele organisatie. Deze validatie door Siebel Systems toont duidelijk de kracht aan van de Enterprise Application Management oplossingen van BMC," aldus Karen Sinclair, Director voor product management voor Enterprise Application Management Solutions van BMC Software, Inc. "Als klant en Strategische Alliantie Partner van Siebel Systems begrijpen wij tot in detail wat er nodig is voor het succesvol beheren van Siebel-omgevingen en hoe we kunnen helpen om deze te optimaliseren voor maximale prestaties."

Over BMC Software
BMC Software, Inc. (NYSE:BMC) is een vooraanstaande leverancier van Enterprise Management oplossingen waarmee bedrijven IT vanuit zakelijk perspectief kunnen beheren. De doelstelling van Business Service Management wordt nagestreefd d.m.v. de oplossingen van BMC Software die bedrijfssystemen, applicaties, databases en service management omvatten. BMC Software werd opgericht in 1980 en heeft wereldwijd vestigingen. BMC Software realiseerde in boekjaar 2003 een omzet van zo'n $1,3 miljard. Voor meer informatie over BMC Software kunt u terecht bij www.bmc.com/netherlands.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Text 100 B.V.
Liesbeth Kramer
Tel: 020-5304349
E-mail: liesbethk@text100.nl

BMC Software, de logo's van BMC Software en alle andere namen van BMC Software producten of diensten zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van BMC Software, Inc. Alle andere handelsmerken of geregistreerde handelsmerken vallen onder de corresponderende bedrijven. © 2004, BMC Software, Inc. Alle rechten voorbehouden.