Gemeente Woerden

Herinrichtingsplan Boschsloot in Zegveld herzien na inspraak

In de periode van 27 februari tot en met 25 maart 2004 heeft het herinrichtingsplan van de Boschsloot ter inzage gelegen. Op 3 maart is er een inspraakavond geweest waar het plan door de gemeente is toegelicht. Naar aanleiding van de reacties is het plan op enkele onderdelen gewijzigd.

Gezien de wens van bewoners van de ouderenwoningen om de groenperken in de bestrating bij hun woningen te veranderen, is er een nieuw ontwerp gemaakt dat met deze wens rekening houdt. Verder is het ontwerp in die zin aangepast dat er aanmerkelijk meer fietsenklemmen bij de ingangen van de Milandhof komen om aan de stallingsbehoefte tegemoet te komen.

De zienswijzen van alle indieners zijn gebundeld in een zienswijzenrapportage. In deze rapportage staat ook de gemeentelijke reactie op de ingediende zienswijzen. Zowel het nieuwe herinrichtingsplan Boschsloot als de bijbehorende zienswijzenrapportage liggen vanaf maandag 3 mei gedurende zes weken ter inzage in zowel de koepel van het stadhuis aan de Blekerijlaan in Woerden als in bibliotheek De Omslag aan de Middenweg in Zegveld. Heeft u over het nieuw definitieve ontwerp nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Richard Beumers via telefoon 0348 428366.

Op dit moment is nog niet bekend of de uitvoeringswerkzaamheden nog voor of net na de zomervakantie zullen starten. Zodra duidelijk is wanneer het werk start, worden de bewoners hierover geïnformeerd.