Ingezonden persbericht


'Connexion by Boeing' verbetert Product Lifecycle Management met MatrixOne en Verity

Technologiealliantie biedt PLM-oplossing met geavanceerde zoek- en classificatie-mogelijkheden

Amsterdam, 3 mei 2004 - Connexion by Boeing, een businessunit van Boeing (NYSE: BE) en leverancier van in-flight breedbandtoegang voor commerciële en privé-vliegtuigen, gaat productinformatie toegankelijk maken met een gecombineerde oplossing van MatrixOne PLM en Verity K2E.

"Met de Verity K2E-beheeroplossingen voor kennisbeheer kunnen we snel en efficiënt informatie over systemen en componenten opzoeken en oproepen", zegt Ron Gentry, configuration data management manager bij Connexion by Boeing. "De combinatie met de MatrixOne PLM-oplossing biedt ons een gebruikersvriendelijk platform voor communicatie en samenwerking, dat ons in staat stelt om gestelde deadlines te realiseren."

Met de zoek- en classificatiemogelijkheden van Verity kunnen gebruikers binnen de MatrixOne-oplossing snel en eenvoudig content zoeken, oproepen en bekijken. De integratie van Verity K2E en MatrixOne PLM is gerealiseerd door de vdR Group en gebaseerd op best practices van beide alliantiepartners. De geïntegreerde oplossing is gebaseerd op open J2EE-ontwikkelstandaarden en geschikt voor standaardbesturingssystemen.

Martin van der Roest, President van de vdR Group: "Zowel MatrixOne als Verity hebben een robuust en schaalbaar productaanbod. Deze geïntegreerde oplossing verbetert de acceptatie en inzetbaarheid van MatrixOne. Daarnaast ondersteunt het productieorganisaties ook bij het optimaliseren van onderdelenhergebruik, waardoor de kosten van voorraad- en leverancierbeheer kunnen worden teruggedrongen."

"Deze samenwerking heeft enorme potentie: het helpt bedrijven de ROI van PLM-implementaties te versnellen en vergroot de acceptatie en het gebruik van PLM binnen bedrijven en hun waardeketen", zegt Sam Zawaideh, Vice-President van MatrixOne. "Door geavanceerde zoek- en classificatieopties aan onze oplossingen toe te voegen, beschikken gebruikers over een 'best of breed'-oplossing voor het beheer van productgerelateerde kennis. Dit kan zich vertalen in verbeterde bedrijfsresultaten."

De combinatie van Verity K2E en MatrixOne PLM biedt de optimale technologie voor het veilig zoeken van productinformatie en -documentatie binnen een MatrixOne PLM-omgeving. Met de real-time indexeringsopties van Verity K2E kunnen bedrijven informatie direct nadat die is aangemaakt, zoeken en oproepen. Met de 'parametric selection'-optie van Verity kunnen gebruikers eenvoudig relevante content traceren. Daarnaast biedt flexibele classificatie aan organisaties de mogelijkheid om grote hoeveelheden uiteenlopende informatie in te delen in relevante taxonomieën, of 'views'. De oplossing ondersteunt verschillende talen, zodat multinationals die MatrixOne PLM gebruiken, hun informatie in meer dan 70 talen snel kunnen indexeren, classificeren, zoeken en oproepen.

De gecombineerde Verity K2E / MatrixOne PLM-oplossing is per direct beschikbaar voor alle MatrixOne-klanten.

###

Verity
Verity levert softwareoplossingen waarmee bedrijven de return on investment voor hun intellectueel kapitaal kunnen optimaliseren met hoogwaardige zoek-, classificatie- en personaliseringstechnologieën. De software van Verity wordt ingezet voor het delen van informatie tussen en binnen bedrijven, voor e-commerce en B2B-activiteiten op web-marktplaatsen. Ruim 3.500 organisaties gebruiken Verity-oplossingen, waaronder Adobe Systems, AT&T, Cisco, Cap Gemini Ernst & Young, EMV, Dow Jones, Financial Times, META Group, SAP, Siemens en Sybase.