Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving 3 mei

Hoorn 03-05-2004 - 16.00 uur

Aanrijding op IJsselweg

Hoorn, zondag 2 mei 2004.

Op de IJsselweg, ter hoogte van de Lingeweg, heeft een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee autos betrokken waren. Op de Lingeweg reed een 32-jarige man uit Hoorn, komende uit zuidelijke richting. Op de kruising met de IJsselweg gaf hij geen voorrang aan de voor hem van links komende auto met daarin een 19-jarige man uit Benningbroek en een passagier, een 16-jarige vrouw uit Opmeer. De vrouw had nekklachten na de aanrijding.

Man aangehouden na mishandeling

Hoorn, zondag 2 mei 2004.

Een 23-jarige man uit Hoorn is op zondag aangehouden wegens mishandeling van een 21-jarige man uit Purmerend. Het slachtoffer was aan het werk in een horecabedrijf aan de Veemarkt. Hij liet de verdachte binnen, er ontstond een woordenwisseling en hierop werd de verdachte agressief. De reden voor deze mishandeling, waarbij het slachtoffer verwondingen aan zijn neus en been opliep, ligt in de relationele sfeer.

Woninginbraken

Lutjebroek, maandag 3 mei 2004.

Maandagochtend is er ingebroken in twee woningen in een flat aan de Begonialaan in Lutjebroek. De onbekenden zijn in beide woningen binnengekomen door de voordeur te forceren. Uit één woning is geld weggenomen, uit de andere geld, een videocamera en een mobiele telefoon.