Ingezonden persbericht


Intermec biedt MKB samen met Microsoft Business Solutions nieuwe groothandel- en distributieoplossing

De nieuwe overeenkomst biedt geïntegreerd magazijn en databeheer

Nijmegen, 3 mei 2004 Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management, kondigt een overeenkomst met Microsoft Business Solutions aan. Samen gaan ze het MKB in de groothandel en distributie meer mogelijkheden bieden door een combinatie van Microsoft Business Solutions-Navision en de dataverzamelsystemen van Intermec. Deze overeenkomst zal de rol van Intermec in het MKB vergroten.

De meeste grote Business partners en distributiecentra hebben reeds de laatste barcode scanning en printsystemen met hun ERP-oplossingen geïntegreerd. Een dergelijke investering kan voor het MKB een struikelblok zijn. Met de nieuwe samenwerking tussen Intermec en Microsoft Navision, is het nu voor het MKB makkelijker en goedkoper om op een dergelijk systeem over te stappen. Deze oplossing biedt hen geavanceerd en geïntegreerd magazijnenbeheer en dataverzameling. Een meer gestroomlijnde en efficiënte organisatie is het gevolg waardoor orders sneller verwerkt kunnen worden en inventarisinformatie betrouwbaarder wordt.

De partners van Intermec beschikken over veel ervaring en expertise met betrekking tot supply chain management applicaties. Deze overeenkomst biedt hen de mogelijkheid om tevens Microsoft Business Solutions partners te worden.

Het is voor kleinere ondernemingen in de distributiesector van cruciaal belang om een geautomatiseerd dataverzamelsysteem te kunnen combineren met een magazijnbeheerssysteem. Dit zorgt voor verhoogde efficiency waardoor zij hun klanten beter kunnen bedienen. Het gevolg is dat ze in staat zijn om efficiënter tegen de grotere bedrijven in de sector te concurreren, aldus Guido Vangenechten, Country & Sales Director Intermec Benelux. Intermec en Microsoft Navision bieden samen een betaalbare oplossing die de ervaring van Intermec op het gebied van dataverzameling en Microsoft Navisions Magazijn Management Systeem expertise samenbrengt.

Samen met onze Microsoft Business Solution partners zijn we in staat om onze klanten de tools te bieden die zij nodig hebben om hun onderneming tot een succes te maken en de mogelijkheden van hun ERP oplossingen volledig te benutten, verklaart Kati Hvidtfeldt, group product manager voor Navision van Microsoft Business Solutions. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat de handelingen in het magazijn efficiënter verlopen waardoor de klanten van onze klanten kunnen meegenieten van de voordelen van het systeem.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Intermec Technologies Benelux BV

Monique Wouters

Sales & Marketing Communications

monique.wouters@intermec.com

Tel. 024-3723146

www.intermec.nl + www.intermec.be

PRZence

Laureen Dix

Laureen.dix@PRZence.com

Tel 024-641.7383

Over Intermec

Intermec Technologies Corp. Maakt onderdeel uit van UNOVA Inc. en levert wereldwijd toonaangevende oplossingen voor logistieke productafhandeling. Het bedrijf produceert en integreert hard- en software voor wired en wireless data-acquisitie, zoals Intellitag® RF/ID (radio frequency identification), mobiele computersystemen, barcode-printers en labels. De producten van Intermec worden in vele bedrijfstakken gebruikt om de productiviteit, de kwaliteit en reactiesnelheid van zakelijke processen te verbeteren: van goederenstroombeheer en enterprise resource planning tot en met buitendienstverkoop en service op locatie.

PRZence in het kort

PRZence verzorgt de PR voor bedrijven in de ICT. Meer informatie is te vinden op http://www.przence.com