Gemeente Westervoort

In verband met bevrijdingdag, 5 mei, is het gemeentehuis is de hele dag gesloten
Geboren:
Op 26 april 2004 is geboren: Roxy Bianca Arnoldus, dochter van S.A.J. Roording en M.J.T. Polman

Tijdelijke verkeersmaatregel t.b.v. de afsluiting van een gedeelte van de IJsselrust op 10 en 11 juli 2004.

De afdelingsmanager van de afdeling Openbare Werken van de gemeente Westervoort maakt bekend dat hij - krachtens delegatiebesluit van de gemeenteraad en het mandateringsbesluit van burgemeester en wethouders
- in verband met een te houden buurtfeest in de IJsselrust besloten heeft tot het treffen van een tijdelijke verkeersmaatregel.

De maatregelen geldt op zaterdag 10 juli 2004 vanaf 11.00 uur tot zondag 11 juli 2004 om 12.00 uur 2004 en heeft betrekking op:

Het afsluiten van een gedeelte van de IJsselrust gelegen tussen huisnummer 1 en De Grote Pol voor al het doorgaande verkeer behalve voetgangers:

Luierinzameling in de meivakantie

De luiercontainers bij de peuterspeelzalen De Blokkendoos aan de Koeweide en De Speeldoos aan de Paepestraat zijn in de meivakantie gesloten van 30 april tot en met 9 mei 2004. Maandag 10 mei 2004 kunt u bij de peuterspeelzalen weer luiers aanbieden.

Wij verzoeken u in de vakantie géén luierzakken bij de peuterspeelzalen te zetten, omdat er dan geen toezicht is en de zakken met luiers uitnodigen tot vandalisme.

In de vakantie kunt u met de luiers terecht bij het Kringloopbedrijf, gelegen aan Het Vergun 17 in Westervoort. Hier is tijdelijk een luiercontainer geplaatst zodat u uw luiers in deze periode wel kwijt kunt. De openingstijden van het Kringloopbedrijf zijn: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur.

Werken in Duitsland

Werkt u in Duitsland maar woont u in Nederland? Dan is het spreekuur van de Euregio Rijn-Waal interessant voor u! Iedere maand geven Duitse en Nederlandse experts gratis antwoord op uw vragen over pensioenen, belastingen en sociale verzekeringen. Ook kunt u terecht voor informatie over werkeloosheidsuitkeringen, zwangerschapsverlof en kinderbijslag.

De spreekuren worden iedere 2e dinsdag van de maand georganiseerd, afwisselend in Nijmegen en Kleef.

Het eerstkomende spreekuur vindt plaats op dinsdag 11 mei 2004 in Kleef. U bent welkom tussen 09.00 en 12.30 uur bij Euregio Rhein-Waal, Emmericher Straße 24 te Kleef.
Bouwaanvraag:

* De Grote Pol 35, uitbreiden woning
Sloopaanvraag:

* Klapstraat 168A, slopen loods
Sloopmelding:

* Jagerskamp 46, sloop dakbeschot en isolatie slaapkamermuren Bouwvergunning:

* IJsseldijk 90, verbouw/ uitbreiding woning Vergadering Welstand:
Kapvergunning
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten onderstaande kapvergunning te verlenen voor:

* Gemeente Westervoort, voor het kappen van 1 Es, 17 Esdoorns en 1 Eik aan de zuidzijde van de Broeklanden tussen Halve Morgen 45 en Halve Morgen 114.

Overige verleende vergunningen *

In week 19 op donderdag 6 mei 2004 wordt een kledinginzameling gehouden door Samenwerking Ontwikkeling Sahellanden. 3179363 (kapvergunningen) of 3179522 (inritvergunningen).


* Heeft u bezwaar?

Indien u het niet eens bent met één van de verleende vergunningen , dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 40, 6930 AA Westervoort. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na die waarop dit besluit is bekendgemaakt bij de aanvrager. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. De indiener van een bezwaarschrift kan, als er gelet op de betrokken belangen sprake is van spoed, tevens een voorlopige voorziening (zoals schorsing)