PERSBERICHT - 2004-04-16

Uitnodiging officiële opening Dierenrijk Europa op 3 mei

Op Landgoed Gulbergen op de grens van Nuenen en Mierlo, nabij Eindhoven, realiseert Libema in nauwe samenwerking met lokale overheden en de Europese Unie, Nederlands nieuwste dierentuin: Dierenrijk Europa. Deze interessante Brabantse dierentuin heeft een centraal en uniek thema namelijk: 'Europa'.

De bezoeker maakt er een wandeling door zeven Europese gebieden en maakt kennis met de bijzondere dieren die Europa te bieden heeft. In het park komen meer dan 60 verschillende Europese diersoorten te wonen, waaronder ijsberen, wolven, bruine beren, lynxen en zeehonden. Zij bewonen de themagebieden zoals het Hoge Noorden, de Alpen en Strand en Zee.

Op maandag 3 mei zal Dierenrijk Europa officieel geopend worden door drs. A. B. Sakkers, voorzitter van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven. Hierbij nodigen wij u mede namens beheersmaatschappij Gulbergen uit de opening bij te wonen. Wij ontvangen u graag vanaf 12.00 uur. De openingsceremonie vangt aan om 13.00 uur.

Voor eventuele vragen betreffende de opening of uw aanmelding daarvoor kunt u contact opnemen met Goof Lukken van Libema, Tel: 073-5282200 of E-mail: g.lukken@libema.nl.
Libéma Exploitatie BV.