Ingezonden persbericht

DUSCHO-live Smart

Compacte wellnesscabine met veelzijdige functies

VIANEN, 20040503 -- Een eigen wellnesscabine, met stoom- en massagefuncties, staat hoog op het verlanglijstje van menig levensgenieter. Helaas nemen de meeste wellnesscabines nogal wat ruimte in... iets waaraan het in de gemiddelde badkamer ontbreekt. Duscholux ging met dit gegeven aan de slag en ontwikkelde een compacte en toch zeer complete wellnesscabine. DUSCHO-live Smart neemt niet meer ruimte in dan een gewone douchecabine. Daarmee is dagelijks genieten van een stoombad of een watermassage niet langer uitsluitend voorbehouden aan bezitters van een grote badkamer.


DUSCHO-live Smart is het ruimtebesparende en budgetvriendelijke instapmodel in de serie van wellnessproducten van Duscholux. Deze wellnesscabine biedt vele functies voor dagelijks ontspannen, revitaliseren en genieten. Een hand- en hoofddouche voor dagelijks douchen ontbreken evenmin. De handdouche biedt een keuze uit drie straalvarianten, van een strelende ontspanning tot een krachtige oppepper.

In het hoekpaneel zijn sproeiers geïntegreerd voor een gerichte watermassage van rug en nek. Twee nekjets en zes rugjets zorgen voor een weldadige massage van de spieren in nek, schouders en rug. Aan voorzieningen voor een weldadig stoombad is eveneens gedacht. De bediening van de stoomfunctie is uiterst eenvoudig te regelen via een overzichtelijk paneel. De halogeenverlichting in het plafond zorgt voor een decente, sfeervolle verlichting. Naar wens is de fitness/stoomcabine te voorzien van een speciale ionenwisselaar die voorkomt dat kalk zich hecht aan de stoomunit of de leidingen.

DUSCHO-live Smart is leverbaar in twee grootten, met een zijlengte (vanuit de hoek gemeten) van 900 of 1000 mm. Daarmee neemt DUSCHO-live Smart niet meer ruimte in dan een gewone douchecabine. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk veel uitgebreider. Zo geeft Duscholux de ruimte aan dagelijks genieten van wellness.

DUSCHO-live Smart heeft een helder, elegant design en is vervaardigd van hoogwaardige materialen. Stoomunit en leidingwerk worden voorgemonteerd geleverd, voor een snelle montage. De onderkant van de cabine is voorzien van een tweetal wieltjes, waardoor de cabine na montage probleemloos in een hoek geschoven kan worden. Deze voorziening biedt tevens grote voordelen bij onderhoud en reparatie.

Voor meer inspirerende badkamerideeën: www.duscholux.nl




Ingezonden persbericht