BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 3 mei 2004

BNN EN 3FM ZOEKEN TOP JOCK

Altijd al DJ willen worden? Surf dan snel naar bnn.nl, want BNN is op zoek naar nieuw radiotalent. Samen met 3FM organiseert BNN deze zomer Hey DJ. Dit is een dj-wedstrijd, een dj-opleiding en een dj-summercamp. Ben jij de nieuwe stem waar BNN naar op zoek is? Stuur dan voor 17 mei je demo in en misschien krijg jij deze zomer les van de top DJ's van dit moment en een contract bij BNN.

Slechts acht mensen kunnen uiteindelijk de workshop volgen en kans maken op een eigen programma bij 3FM. Een vakjury die onder andere bestaat uit Dave Kentie (directeur radio BNN) en Florent Luykx (zendercoördinator 3FM) beoordelen de inzendingen en bepalen wie er uiteindelijk te horen is met een eigen programma bij BNN op 3FM.

Vanaf 28 juni wordt het programma Hey DJ bij BNN op Nederland 2 uitgezonden en de presentatie is in handen van BNN-er Eric Corton. Niet alleen krijgen de kandidaten tips over hoe een programma gemaakt moet worden, maar ook handige weetjes over auto's, kleding en managers worden behandeld.

Meer informatie: BNN Communicatie

Ingrid Timmer, tel: 035-6555321, email: ingrid.timmer@bnn.nl


---- --