MOJO CONCERTS

Delft, 2 december 2003

STING SACRED LOVE TOUR

Een van werelds meest succesvolle artiesten, Sting, heeft zojuist zijn Europese tournee aangekondigd. Nadat de eerste 27 Amerikaanse concerten binnen een paar uur waren uitverkocht, zijn nu ook de Europese data bekend gemaakt. De tournee begint op 28 april in Helsinki en op 4 mei a.s. is de Engelsman in Nederland voor een eenmalig concert in Ahoy Rotterdam.

Zanger, bassist, muzikant, acteur, milieuactivist. Het is moeilijk om Sting te omschrijven maar het is een zeer veelzijdig man die het experiment niet schuwt. Op het hoogtepunt van de immens populaire band The Police besloot de Brit halverwege de jaren 80 om solo verder te gaan. Zijn debuut album The Dream of the Blue Turtles werd meteen erg goed ontvangen en toch blijft Sting nieuwe wegen inslaan. Inmiddels heeft Sting al meer dan tien albums op zijn naam staan en een veelvoud daarvan aan hits als Englishman in New York, Love is the Seventh Wave, All For Love en Russians.

De Sacred Love tournee van Sting heeft dezelfde titel gekregen als zijn nieuwste cd die nu in de winkels ligt. Every Man, every woman, every race, every nation, it all comes down to this, sacred love zingt Sting op dit album. Hij schreef Sacred Love met 11 september en de oorlogsdreiging in zijn gedachten. De songs reflecteren zijn gevoelens van angst, hoop, verwarring maar ook van vrolijkheid. Het hiervan afkomstige duet met Mary J Blige Whenever I Say Your Name is zojuist uitgebracht.

Een deel van de concertkaarten wordt eerst aan leden van de Sting fanclub en American Express kaarthouders aangeboden. Fanclubleden kunnen vandaag via de website www.sting.com kaarten bestellen en American Express kaarthouders kunnen vanaf morgenochtend 9 uur tot vrijdagmiddag 5 uur via www.sting.com-americanexpress kaarten bestellen.

Er is een maximum gesteld van 4 kaarten per persoon (ook voor de reguliere voorverkoop).

Sting
with special guest

dinsdag 4 mei Ahoy- Rotterdam
aanvang: 20.30 uur
entree: euro 57,00,euro 54,00,euro 51,00

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.