TENNE MARKETING


Primeur in bruidsmodeland!

Een VIP-arrangement voor het kiezen van je bruidsjapon...

Eén van de vele hoogtepunten in de aanloop naar het huwelijk, is het passen van bruidskleding. Toch heeft Sonja International een manier gevonden om dit nog specialer maken! Als eerste in Nederland introduceren zij het VIP-arrangement voor de bruid en vier gasten. Meteen bij binnenkomst voelt de bruid zich al een VIP.

In een sfeervolle ambiance wordt de bruid, en haar gasten, ontvangen met een uitstalling vol lekkers. Dat is al een verrassing op zich, want de tafel staat gedekt met champagne, muffins, bonbons en vele andere lekkernijen. In de ruimte klinkt loungemuziek en de VIP-room wordt verlicht met brandende kaarsen.

Voor de bruid en haar gasten is het goed toeven bij Sonja International. Er wordt ook niets aan het toeval overgelaten, want in de presentaties hangen vooraf geselecteerde bruidskleding. Deze zijn zorgvuldig uitgezocht door Wilma Knoops, styliste van o.a. het programma Love Letters, uit de enorme keuze in de winkel van Sonja International.

Als iedereen wat op zijn gemak is gesteld, begint de bruid met het passen van de bruidskleding. Het heeft iets weg van een modeshow als de aanstaande bruid tevoorschijn komt, want in deze ruimte vol met rode rozen is het bijna sprookjesachtig. Ook tijdens het passen blijft Wilma Knoops nog aanwezig om extra adviezen te geven over bijvoorbeeld make up of het bruidskapsel.

De gasten van de bruid kunnen zich de gehele tijd tegoed doen aan het lekkers en ze mogen foto's maken van de V.I.P. Wilma licht toe dat het fotograferen van de kleding in een bruidsmodezaak absoluut verboden is. 'Het uitzoeken van een bruidsjapon is natuurlijk al erg feestelijk, maar op deze manier maak je het nog wel extra bijzonder', aldus Wilma.

Het V.I.P. arrangement is te boeken via een speciaal Viptelefoonnummer: 06-46061197. De prijs van het arrangement is EURO 50,-- per uur, ongeacht wat er wordt gegeten, en is voor maximaal vijf personen (vier gasten en de bruid).

Noot voor de redactie -