Binnensticht, 09.45 uur

Utrecht 04-05-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Jeugdige winkeldief aangehouden

ZEIST- Op maandagochtend werd een jongenman aangehouden na een winkeldief stal. Omstreeks 11.40 uur wilde een 17-jarige jongen uit Zeist goederen wegnemen uit de winkel gelegen aan de Korte Steynlaan. De jongen werd aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding letsel

DE BILT- Op maandagmiddag vond een aanrijding plaats waarbij een fietster gewond raakte. Omstreeks 16.20 uur reed een 60-jarige fietster uit De Bilt plotseling tussen geparkeerde auto's de Prof. Dr. P J W Debeyeweg op. Hier reed op dat moment een 33-jarige automobilist uit De Bilt. Een aanrijding ontstond en de vrouw kwam op de motorkap terecht. Ze is met een gebroken kaak en beschadigde oogkas vervoerd naar het ziekenhuis.

Aanrijding met slok op

BILTHOVEN- Op maandagavond werd een vrouw aangehouden omdat hij met een slok op achter het stuur zat. Omstreeks 22.00 uur reed de 63-jarige automobiliste uit Bilthoven over de Soestdijkseweg. Op een gegeven moment kwam ze naast de kant van de weg terecht en reed tegen een boom. Onderzoek wees uit dat ze alcohol gedronken had en op het bureau blies ze 645 ug/l.