Gemeente Oirschot

Verkoop nieuwbouwwoningen aan de Merodelaan te Spoordonk

Aan de Merodelaan te Spoordonk worden door Bouwbedrijf H. van de Wal acht woningen gerealiseerd. Het bouwplan betreft karakteristieke woningen van het type `twee onder één kap´, die met de garage geschakeld zijn.

De woningen worden gesitueerd op ruime kavels ter grootte van ca. 350 m² tot ca. 500 m². De woningen worden gebouwd in 3 types, qua inhoud variërend van ca. 450m³ tot 750m³. De verkoopprijs van deze woningen varieert vanaf 322.500,= v.o.n. Alle woningen hebben een vrij uitzicht over de aan de achterzijde gelegen weilanden. Aan de voorzijde hebben enkele woningen uitzicht op het Beerzedal.

Voor meer informatie over de woningen kunt u terecht bij de centrale balie van het gemeentehuis in Oirschot, waar een informatiebrochure ter inzage ligt.

Als u in aanmerking wenst te komen voor één van de woningen kunt u een reactieformulier afhalen bij de centrale balie. Het ingevulde reactieformulier dient u vóór 13 mei te retourneren. De woningen worden in eerste instantie aangeboden aan degenen die reeds ingeschreven staan voor koopwoningen en bouwgrond. De belangstellenden, die het hoogst op de lijst van ingeschrevenen staan, zullen als eerste in aanmerking komen voor het kopen van een woning.