Ingezonden persbericht


**********
PERSBERICHT

EINDHOVEN, dinsdag 4 mei 2004

CIBER Nederland groeit door en betrekt nieuw hoofdkantoor in Eindhoven

Full-service IT dienstverlener CIBER Nederland heeft per 1 mei jl. haar nieuwe hoofdkantoor in Eindhoven gebruik genomen. CIBER maakt de afgelopen jaren een gedegen groei door. Daarom werd voor het hoofdkantoor in Eindhoven een nieuwe locatie noodzakelijk. Met deze verhuizing krijgt CIBER de ruimte die nodig is om de klanten nog beter van dienst te zijn. Het nieuwe adres is:
CIBER Nederland
Meerkollaan 15
Postbus 843
5600 AV EINDHOVEN

CIBER groeit uit zijn jasje
Tom van den Berg, directeur CIBER Nederland: "Voor CIBER Nederland zijn de afgelopen jaren uitstekend verlopen. Wij zijn in staat geweest elk jaar te groeien. Niet alleen in aantal medewerkers, klanten en omzet. Maar vooral ook in de breedte van ons dienstenaanbod, de beschikbare interne expertise en de kwaliteit van onze mensen en diensten. CIBER Nederland groeit verder als een full-service IT dienstverlener met specifieke kennis van producten als SAP, Oracle, Microsoft, branches als overheid, utilities, industrie, zakelijke- en financiele dienstverlening en oplossingen als business intelligence, supply chain management, customer relationship management, human resource management, content management en enterprise portals. Om onze klanten nog beter te ondersteunen was een grotere locatie noodzakelijk geworden. Zo zullen we ruimer de gelegenheid hebben om seminars te organiseren, en bijvoorbeeld onze beheer diensten ter ondersteuning van uw IT infrastructuur en systemen uit te breiden."

Over CIBER Nederland
CIBER is een no-nonsense IT dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt meer uit hun (IT) organisatie te halen. Onze oplossingen worden gerealiseerd op basis van 30 jaar ervaring, onze marktkennis en de kwaliteit van onze medewerkers. De kracht van CIBER ligt in de resultaten die onze oplossingen bereiken voor onze opdrachtgevers. De kennis, ervaring en toewijding van onze mensen is hiervoor de basis.

CIBER Nederland bereikt betere resultaten met IT. Dit doen wij door bedrijfsoplossingen te leveren en te optimaliseren. CIBER biedt standaard implementaties, maatwerk oplossingen, onderhoud en beheer. Wij richten ons op grote en middelgrote organisaties in de overheid, industrie, nutssector en de financiële- en zakelijke dienstverlening.

CIBER Inc. is beursgenoteerd (NYSE), heeft een omzet van ongeveer 700 miljoen euro, meer dan 7000 medewerkers en vestigingen in 7 Europese landen.

EINDE BERICHT

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marloes Tegenbosch, 040 - 232 90 90.

CIBER Nederland
Meerkollaan 15
5613 BS EINDHOVEN

Postbus 843
5600 AV EINDHOVEN

tel: 040 - 232 90 90
fax: 040 - 232 90 91

internet: www.ciber-netherlands.com
email: info@ciber.nl