Concours Hippique International Officiel (CHIO)

CHIO Rotterdam

Datum: 3 mei 2004

Kaarten CHIO vanaf nu ook online te bestellen via www.topticketline.nl

ROTTERDAM, 3 mei 2004 - TopTicketLine verzorgt vanaf heden de kaartverkoop voor het CHIO Rotterdam dat van 17 tot en met 20 juni plaatsvindt. Reserveringen voor alle dagen van het evenement kunnen worden gedaan via de website www.topticketline.nl of telefonisch via 0900 300 1000 (40 cent per minuut).

Alle kaarten kunnen via internet of telefonisch besteld worden, inclusief de speciale kaarten voor de Grand Prix Kür op Muziek op vrijdagavond 18 juni. De passe-partouts, die recht geven op toegang op alle dagen van het CHIO kunnen alleen telefonisch besteld worden. Bestelde kaarten worden na ontvangst van de betaling naar het huisadres worden toegestuurd.

"Het is zeker aan te raden om tijdig kaarten te bestellen voor de landenwedstrijd (springen) - de Samsung Super League Nations Cup - op vrijdagmiddag, de Kür op Muziek (dresuur) op vrijdagavond en de Grote Prijs (springen) op zondagmiddag. Deze wedstrijden zijn vaak al voor aanvang van het evenement uitverkocht" aldus de heer Jongste, bestuurslid van het CHIO Rotterdam. "De mogelijkheid om via TopTicketLine te bestellen maakt dat voor de bezoekers een stuk eenvoudiger."

OverTopTicketLine
TopTicketLine biedt leveranciers van hoogstaand entertainment in Nederland een modern en professioneel dienstenpakket voor landelijke informatievoorziening, (ticket)verkoop, marketing en promotie.