Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


4 mei 2004


ZUTPHEN - Glas oorzaak valpartij


Een leeg bierglas was maandagmorgen op de Laarstraat oorzaak dat een 57-jarige vrouw uit Zutphen ten val kwam. De vrouw fietste rond 10.00 uur in de richting van het centrum toen zij over een leeg bierglas reed. De vrouw verloor haar evenwicht en kwam ten val. Het slachtoffer had last van rugklachten en pijn aan hoofd en nek. Een ambulance bracht haar voor onderzoek over naar het ziekenhuis.


TWELLO - Man ziet fietser niet


Een 31-jarige automobilist uit Twello zag maandagmiddag op de Prinses Irenestraat een 78-jarige plaatsgenoot over het hoofd. De automobilist reed rond 15.30 uur een parkeervak uit en zag hierbij de 78-jarige man over het hoofd. De 78-jarige man, die op een fiets reed, kwam hierdoor ten val en klaagde over pijn in zijn heup. Een ambulance bracht de fietser over naar het Geertruidenziekenhuis in Deventer waar werd geconstateerd dat het slachtoffer zijn heup gebroken had.


EERBEEK - Automobilist zwaargewond door aanrijding


Een 89-jarige automobilist uit Voorst raakte maandagmiddag op de kruising Apeldoornseweg/Boerenstraat gewond door aanrijding met een 57-jarige automobilist uit Epe./ De 89-jarige man verleende rond 17.00 uur geen voorrang aan de Epenaar. Door de aanrijding dreigde de auto van het slachtoffer het kanaal in te gljden. Een passerende brandweerman uit Apeldoorn trok de auto van het slachtoffer met een kabel aan zijn eigen auto het kanaal uit. Een andere automobilist uit Leuvenheim regelde, in afwachting van de politie en daarna het verkeer. Beiden verdienen volgens de politie een pluim. Het slachtoffer was zwaargewond en zat bekneld in zijn auto. De brandweer moest hem los knippen en een ambulance vervoerde hem naar het ziekenhuis, waar hij met diverse verwondinge werd opgenomen.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --