Ingezonden persbericht


Nieuw persbericht SpongeBob

PERSBERICHT VAN TV TOYS

SpongeBob zegt sorry!

Met welgemeende excuses overhandigde tekenfilmheld SpongeBob op 3 mei 2004 een bosje bloemen en een SpongeBob knuffel aan de heer H. de Gooijer van Connexxion. Enkele maanden geleden waren de abri's doelwit van alle SpongeBob liefhebbers. De poster met SpongeBob was een gewild object. De heer De Gooijer was uitermate blij met het gebaar. Samen met TV Toys directeur Paul van de Heuvel opende SpongeBob en de heer De Gooijer de Nickelodeon Weken in TV Toys. Met een expositie en verschillende activiteiten staat de populaire jeugdzender Nickelodeon deze week centraal in het museum. In de grote vakantie worden de activiteiten uitgebreid naar het buitenterrein met allerlei actieve activiteiten rondom programma's van Nickelodeon. Kijk voor meer informatie op www.tvtoys.nl

Nadat alle aanwezigen op de foto waren geweest met SpongeBob en nadat hij het museum had bezocht, vertrok SpongeBob weer richting de oceaan. Kinderen die TV Toys bezoeken met hun zelf gemaakte SpongeBob of Patrick krijgen 50 % korting op de toegangsprijs. Bovendien krijgen hun creatieve creaties een mooi plaatsje in het museum. Elke dag is er ook een quiz in het museum, want wie wordt de grote Nickelodeon kenner van 2004? Aan het eind van de dag ontvangt de winnaar een prachtige SpongeBob of Patrick. Voor zowel de quiz als voor de zelfgemaakte SpongeBob's vindt in augustus de grote finale plaats en de winnaars zullen als SpongeBob VIP in het museum worden ontvangen.

Behalve SpongeBob logeren Suske en Wiske met hun toffe tentoonstelling ook in TV Toys. Deze tentoonstelling is nog tot en met 31 december te zien.

Bijlage: foto's van de overhandiging van de bloemen en 'knuffel' aan de heer H de Gooijer van Connexxion.

Wilt u meer informatie over TV Toys?

Bel: 0313 490 888 of email: info@tvtoys.nl. U kunt natuurlijk ook onze website bekijken: www.tvtoys.nl. Hier vindt u onder andere meer informatie over de exposities, de openingstijden en wat er binnenkort te zien is in het museum.