Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 4 MEI 2004

Studio 100 presenteert

ALLE HENS AAN DEK...

PIET PIRAAT SHOW GROOT SUCCES

Piet en zijn vrienden van de Scheve Schuit hebben eindelijk voet aan wal gezet in Nederland. In Veenendaal en Breda wachtten afgelopen zondag en maandag uitverkochte zalen op de komst van Piet Piraat. Ook de shows in Tilburg zijn uitverkocht. Voor de shows in Roermond en Kerkrade zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Sinds begin dit jaar heeft Piet Piraat zijn schip in Nederland voor anker gelegd. Zijn spannende avonturen zijn sindsdien dagelijks op tv te volgen in de gelijknamige kinderserie. In korte tijd wist de stoere kapitein, samen met zijn piratenvrienden, de harten van duizenden kinderen sneller te laten kloppen. Voor de echte piratenfans is het nu ook mogelijk om de zeemannen in het theater te zien.

De knappe Piet Piraat zal samen met zijn vrienden, de doofstomme Steven Stil, smulpaap Berend Brokkenpap en stuurvrouw Stien Struis nog een bezoek brengen aan de theaters in Roermond, Tilburg (uitverkocht) en Kerkade.

De rol van Piet Piraat wordt vertolkt door Peter van der Velde, die afgelopen maanden te zien was als Kapitein Von Trapp in de Musical Sound Of Music in de Antwerpse Stadsschouwburg. De andere personages worden gespeeld door Dirk Bosschaert, Anke Helsen en Dirk Van Vooren.

Het verhaal:

...Piet Piraat heeft een verrassing! Hij heeft namelijk een kist gevonden... is dit dan dé schat waar ze al zo lang naar op zoek zijn? Iedereen is vreselijk nieuwsgierig en wil zo snel mogelijk te weten komen wat er in de kist zit. Wil jij ook weten of Piet Piraat nu echt de schat heeft gevonden? Kom dan een kijkje nemen, want we kunnen je nu al verklappen dat er toch wel geheimzinnige dingen zullen gebeuren...

Het belooft een avontuurlijke show te worden! Dit vrolijke spektakel met leuke liedjes en mooie kostuums bezorgt jou en je familie een onvergetelijke dag!

Productie :Studio 100 (bekend van Kabouter Plop, K3, Samson & Gert en familiemusicals als Doornroosje en Sneeuwwitje)

Waar & Wanneer :16/05/04 Roermond - Oranjerie 14u en 16.30u

29/05/04 Tilburg - Schouwburg 14u en 16.30u (uitverkocht)

31/05/04 Kerkrade - Theater Kerkrade 14u en 16.30u

Informatie en kaartverkoop :Kassa's van het theater

: TopTicketLine 0900 300 5555 (0,45 p.m.)

: Nationale Theaterkassa 0900 9203 (0,45 p.m.)

Piet Piraat op tv :dagelijks tijdens de 'Wereld is Mooi' om 15.20u tot 16u bij Z@ppelin op Ned.3


---