Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar & omgeving, dinsdag 4 mei 2004.

Alkmaar 04-05-2004 - 15.30 uur

Aanrijding tussen personenauto en vrachtauto, politie zoekt getuigen

Heiloo, maandag 3 mei 2004.

Omstreeks 07.50 uur vond er op de Vennewatersweg, ter hoogte van de inrit van Tuinbedrijf Van Hanegem, een aanrijding plaats tussen een personenauto, bestuurd door een 40-jarige vrouw uit Heiloo, en een vrachtauto met aanhangwagen, bestuurd door een 58-jarige chauffeur uit Streefkerk. De vrachtauto met aanhangwagen stond dwars over de weg en wilde achteruit de inrit inrijden. De vrouw reed voor de vrachtauto langs en raakte daarbij een paal rechts van de weg waardoor haar auto beschadigd raakte. De verklaringen van de chauffeur en de vrouw lopen uiteen en de politie zoekt getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren. Achter de vrouw stonden enkele andere automobilisten. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Castricum via de politieservicelijn: 0900-8844 (lokaal tarief).

Aanrijding met letsel

Alkmaar, maandag 3 mei 2004.

Omstreeks 18.45 uur vond op de Nieuwe Schermerweg, ter hoogte van de Edisonweg, een kop-staartaanrijding plaats tussen een personenauto uit Tilburg, bestuurd door een 54-jarige man en een personenauto uit Purmerend, bestuurd door een 34-jarige vrouw. De vrouw stond stil voor een verkeerslicht. Dit werd te laat opgemerkt door de achteropkomende man. Hierdoor ontsontd een botsing waardoor de vrouw gewond raakte. Ze werd met nek- en rugklachten voor onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis in Alkmaar.

Lastige klant

Alkmaar, maandag 3 mei 2004.

Tegen sluitingstijd, omstreeks 21.00 uur, werd een 37-jarige bedrijfsleider van een supermarkt aan de Europaboulevard belaagd door een 57-jarige man uit Alkmaar. Omdat de winkel dicht ging werd hem vriendelijk gevraagd de zaak te verlaten. De man beschouwde dit als racisme en vloog de bedrijfsleider aan. Hij kreeg een paar stoten tegen zijn borst waarna de bedrijfsleider de man aanhield. De man werd meegenomen naar het bureau en werd in de loop van de avond met een dagvaarding naar huis gestuurd. Hij kan de zaak afkopen door een boete van 190 euro aan Justitie te betalen.