PHOENIX TECHNOLOGIES LTD.

Phoenix lanceert Preferred System Builder programma

MILPITAS, Californië, May 4/PRNewswire/ --


- Preferred System Builders ontvangen productkortingen, speciale ondersteuning, marketingondersteuning, belangrijke verwijzingen, bètatesten en andere voordelen

Phoenix Technologies Ltd. (Nasdaq: PTEC), het bedrijf dat al 25 jaar leider is in globale core systeemsoftware standaard in PC-systemen en aangesloten digitale toestellen, heeft zijn Preferred System Builder programma gelanceerd. Het nieuwe programma biedt productkortingen, speciale ondersteuning, marketingondersteuning, bètaprogramma's, gespecialiseerde FAE sponsors en andere voordelen voor de top van de systeemontwikkelaars, waaronder Able Computers, CSI, Daewoo, Systemax en vele anderen. Bedrijven die tot het Phoenix Trusted Partner Network behoren, kunnen op dit programma inschrijven.

Phoenix heeft zijn aanwezigheid in het kanaal van de systeemontwikkelaars heel snel uitgebreid; dit kanaal is goed voor 58 procent van de globale PC-verkoop. Als gevolg hiervan past een toenemend aantal systeemontwikkelaars wereldwijd de Phoenix FirstWare(R) toepassingen in hun systemen toe. Dankzij deze toepassingen krijgen de PC-gebruikers een betere kwaliteit en betrouwbaarheid. Het verhoogt ook de werkproductiviteit en vermindert de kosten voor ondersteuning omdat de Phoenix FirstWare toepassingen de gebruikers toelaat om hun systemen te controleren en te herstellen met heel weinig of geen technische ondersteuning en zonder herstel-CD of een internetverbinding.

'Met ons nieuwe programma krijgen systeemontwikkelaars meer concurrentiekracht en hebben ze minder tijd nodig om hun merken op de markt te brengen en te differentiëren,' zei Michael Goldgof, Senior Vice President of Corporate Marketing and Products Division bij Phoenix. 'Systeemontwikkelaars vormen een belangrijk kanaal voor onze business. We zullen ze blijven ondersteunen door vernieuwende technologieën aan te bieden die kunnen ingebouwd worden om systemen en gegevens tegen bedreigingen van buitenaf te beschermen en om systemen gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder te maken.'

Voordelen van het Preferred System Builder programma zijn:


- Kortingen


- Speciale ondersteuning


- Belangrijke verwijzingen


- Vroege en exclusieve informatie op vooraankondigingen van producten


- Samenwerking bij opstellen van marktintroductieplan


- Verhoogde zichtbaarheid bij Phoenix partners


- Strategische informatie tijdens de jaarlijkse Phoenix Strategy conferentie (enkel op uitnodiging)


- Bètatesten


- 'Seminar-in-a-box' bij Phoenix FirstWare producten


- Marktintroductieplan ontwikkeld met toegewijde geografische managers.


- Onderhandelen en problemen oplossen met een toegewezen account manager


- Productive Trusted Builder programma om de marktontwikkelingen te
beheren en collateraal aan te passen


- Gecentraliseerde hulpmiddelen via extranet van Phoenix Technologies
partner.

De Phoenix FirstWare toepassingen vergroten de mogelijkheden van intelligente digitale toestellen, waaronder Pc's, ingebedde toestellen en informatieapparatuur. Deze toepassingen verminderen de fabricage- en ondersteuningskosten voor OEM's, fabrikanten van 'white boxes', systeemontwikkelaars, verkopers en verdelers en bieden tegelijkertijd meer waarde voor de gebruiker. Deze toegevoegde waarde wordt aangeleverd via instan-on toepassingen die systemen helpen diagnosticeren, verbinden en herstellen zonder een boot-disk of herstel-CD. De toepassingen omvatten Phoenix FirstWare Recover, Recover Pro, Recover Pro Network, Vault, Connect, en Check. Bovendien biedt Phoenix FirstWare Assistant instant pre-boot toegang tot Microsoft Outlook e-mail en PIM-gegevens, waardoor een laptop mogelijkheden krijgt die vergelijkbaar zijn met PDA.

Phoenix FirstWare toepassingen zijn toegankelijk in de pre-boot omgeving via Phoenix cME Console, die het merk van de systeemontwikkelaar in de Core System Software uitbreidt. Het authentiseert ook nuttige besturingssystemen en toepassingsdiensten om ervoor te zorgen dat Phoenix FirstWare toepassingen altijd veilig en beschikbaar zijn.

Over Phoenix

Phoenix Technologies werd opgericht in 1979 en speelde een belangrijke rol in de digitale revolutie met zijn ontwerp van de eerste machine-onafhankelijke BIOS software, die elk jaar in 100 miljoen nieuwe systemen wordt geplaatst. Phoenix wendt deze core-level ervaring optimaal aan om Core System Software te ontwikkelen, waarmee ze verder gaan dan BIOS voor netwerktoestellen. Phoenix oplossingen activeren, beveiligen, verbinden en herstellen de bekendste systemen ter wereld. Deze oplossingen zijn ingebouwd in een speciaal gedeelte van de harde schijf waar ze beveiligd zijn tegen virussen, gebruikersfouten, hackers en corruptie. Phoenix heeft zijn hoofdkantoor in Milpitas, Californië, VSA (Silicon Valley), en heeft kantoren in bedrijfs- en technologiecentra over de hele wereld. Surf naar http://www.phoenix.com/.

OPMERKING: Phoenix, Phoenix Technologies, FirstWare, en cME zijn gedeponeerde handelsmerken van Phoenix Technologies. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contact: media relations, Anne Marie McCallion van OutCast Communications, +1-415-392-8282, of annemarie@outcastpr.com, voor Phoenix.

Web site: http://www.phoenix.com

Source: Phoenix Technologies Ltd.

CONTACT: media relations, Anne Marie McCallion van OutCast Communications, +1-415-392-8282, of annemarie@outcastpr.com, voor Phoenix/ /FCMN Contact: Donna(underscore)Maurillo@Phoenix.com


04 mei 04 15:57