Logitech



Vier weken lang Logitech Cordless bij Radio 538:

Van maandag 26 april tot en met donderdag 20 mei zijn er de Logitech Cordless weken bij Radio 538. Elke week staat één van de thema's Cordless Working, Cordless Gaming, Cordless Communication en Cordless Mobile centraal. Elke week maak je kans op waanzinnige Logitech prijzen! Alsof dat nog niet genoeg is maak je in de laatste week nog eens kans op de te gekke Smart Roadster van Logitech! Go Cordless, Get Logitech!

Week 1: Cordless werken met de MX(TM)900 Bluetooth Optical mouse!

Bevrijd jezelf van beperkende snoeren en claim de hele aarde als jouw werkplek! Met de Logitech® MX(TM)900 Bluetooth Optical Mouse ervaar je de ultieme vrijheid van draadloos werken met totale controle en messcherpe accuratesse. De muisoplader is tegelijkertijd de Bluetooth Wireless Hub die je hele werkplek in één klap Bluetooth maakt. Luister naar Radio 538 en maak elke dag kans om één van de 36 MX(TM)900 Bluetooth Optical Muizen te winnen.

Week 2: Cordless gamen met de cordless controller

Ga je eigen weg en reken af met slaapverwekkende middelmatigheid! Een echte gamer gaat en staat waar hij wil met de Logitech® Cordless Controller for PlayStation®! De feilloze 2,4 Ghz draadloze radio-technologie biedt zelfs de meest veeleisende gamer alle vrijheid om volledig in het spel op te gaan. Compleet met force feedback en een bereik van ruim 6 meter! Luister naar Radio 538 en maak elke dag kans om één van de 36 Cordless Controllers te winnen.

Week 3: Cordless communiceren met de Quickcam cordless

Laat iedereen op deze planeet in woord, beeld en geluid weten wie je bent! Het enige wat je nodig hebt is de Logitech® QuickCam® Cordless. Gebruik deze draadloze webcam bijvoorbeeld om je oma in Amerika een live-tour door je nieuwe huis te geven of om je baby in de gaten te houden vanachter je PC. De krachtige draadloze 2,4 GHz radio-technologie maakt het allemaal mogelijk! Luister naar Radio 538 en maak elke dag kans om één van de 36 Cordless QuickCams te winnen.

Week 4: Cordless mobiel bellen met de mobile bluetooth headset

Waar laat jij je handen tijdens het bellen? Aan het stuur van de bloedsnelle Smart Roadster van Logitech natuurlijk! Laat je Mobile Bluetooth® Headset draadloos contact maken met je telefoon, klem hem comfortabel aan je oor en je bent klaar voor het betere bochtenwerk. Geen snoeren, geen beperkingen; ultieme vrijheid! Luister naar Radio 538 en maak elke dag kans om één van de 36 Mobile Bluetooth® Headsets te winnen.

Maak kans op de Smart Roadster van Logitech!!!

In de laatste week, van 17 mei tot en met 20 mei, geeft Dennis Ruyer de Smart Roadster van Logitech weg! Luister tussen 16:00 en 19:00 naar zijn programma, doe mee met het Logitech Cordless belspel en WIN die auto! Kijk vanaf 14 mei op www.radio538.nl voor meer informatie over de actie met de Smart Roadster van Logitech.

Bekijk de Smart Roadster van Logitech op de demodagen!

Tijdens de Cordless weken van Logitech zullen er demodagen georganiseerd worden bij computerzaken door heel Nederland. De Smart Roadster van Logitech zal daar ook aanwezig zijn.