Travel Unie International Nederland N.V.

ALLE MERKEN VAN TUI ...
ALLE MERKEN VAN TUI NEDERLAND STEEDS VOLLEDIG VERZEKERD VOOR AANSPRAKELIJKHEDEN

Marktleider TUI Nederland steunt ANVR in duidelijkheid over verzekeringen voor reisconsument

Rijswijk, dinsdag 4 mei 2004 - Marktleider TUI Nederland steunt de aanpak van kwaliteitslabel ANVR inzake de verzekerde status van de reis- en vakantiemerken voor reisconsumenten. Alle merken en labels van TUI Nederland waren, zijn en blijven volledig gedekt tegen de aansprakelijkheden die de Nederlandse en Europese wetgeving aan reisorganisaties oplegt.

De merken van TUI Nederland hebben steeds én zullen blijven voldoen aan de verzekeringsplichten die voortvloeien uit de hoge aansprakelijkheden die de (inter)nationale wetgeving bepaalt op het terrein van de organisatie van reizen en vakanties. Zowel Arke, Holland International, Holland International Destination Management, Holland International Rondvaart en Excursies, KRAS Reizen BV, De Boer & Wendel, Discovery, Isropa Reizen, Panta Reizen, ROBINSON, Group & Incentive Travel, Seat Only en Zeetours Cruises vallen onder de dekkingsvoorwaarden van de benodigde en vereiste verzekeringen.

Daarnaast zijn ook de activiteiten van de World of TUI Reisbureaus afgedekt tegen de betreffende aansprakelijkheden voor de verkoop van reizen en vakanties.


---