Politie Zeeland


Z-4556-2004 AUTORUIT VERNIELD

In de nacht van zondag op maandag werd in de Gentsevaartstraat in Axel een autoruit vernield.
Het schadebedrag is onbekend.


Z-4557-2004 INBRAAK IN VERENIGINGSGEBOUW

In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een verenigingsgebouw op de Lageweg in Axel.
De toegang werd geforceerd en er werden hooguit enkele euro's weggenomen.


W-4558-2004 KOP / STAARTBOTSING

In de Middelburgsestraat in Koudekerke vond dinsdag om 08.20 uur een kop / staartbotsing plaats.
Bij de aanrijding waren drie automobilisten betrokken, die over de Middelburgsestraat, waar wegwerkzaamheden aan de gang zijn, in de richting van Middelburg reden. De situatie wordt ter plekke geregeld door een tijdelijke verkeerslichteninstallatie.
Na de wegversmalling reed een 19-jarige automobilist uit de gemeente Veere voorop en stopte voor een naar rechts afslaande automobilist. Als twee reed een 38-jarige vrouw uit dezelfde gemeente en zij stopte eveneens. Een daarachter rijdende 30-jarige stopte niet tijdig en alle drie de voertuigen kwamen met elkaar in botsing en raakten bij de aanrijding beschadigd. De 38-jarige vrouw werd met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht, wat zij na behandeling weer kon verlaten.


W-4559-2004 WINKELMEDEWERKER KRIJGT GLASPLATEN OP BENEN

Een 16-jarige medewerker van een warenhuis in de Lange Delft in Middelburg kreeg dinsdag omstreeks 10.30 uur enkele glasplaten op zijn benen.
Hij had in een bergruimte iets verlegd op een stellage waardoor deze naar voren kwam. Tegen de stellage stonden glasplaten die eveneens vielen en op de benen van de jongen terechtkwamen. Door de brandweer werden de platen van zijn benen gehaald en door de ambulancemedewerkers werd hij gestabiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij geen letsel had opgelopen. De Arbeidsinspectie werd ingelicht over het ongeval.


W-4560-2004 AANRIJDING IN DOMBURG

Op de kruising Brouwerijweg / Brouwersbuurt in Domburg vond dinsdag om 15.45 uur een aanrijding plaats.
Een 24-jarige automobilist uit Oud Gastel reed over de Brouwerijweg, komende uit de richting van Domburg. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 57-jarige bestuurster uit de gemeente Veere. Beide voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd.


W-4561-2004 WINKELDIEFSTAL

In een winkelpand in de Glacisstraat in Vlissingen werd dinsdag om 17.55 uur een 42-jarige Middelburger aangehouden wegens diefstal van twee shirts met een waarde van
E 5,90 per stuk.





Politie Zeeland