Gemeente Best

04-05-2004
Eénrichtingsverkeer Nazarethstraat

Openbare bekendmaking
Eénrichtingsverkeer nazarethstraat
Onlangs is gestart met de bouwactiviteiten voor appartementencomplex "Zonnewende" aan de Nazarethstraat. Na de oplevering van dit gebouw wordt er weer een weg aangelegd. Het college van B. en W. heeft besloten dat in dit gedeelte van de Nazarethstraat
-tussen de Raadhuisstraat en de Molenwei - éénrichtingsverkeer gaat gelden; vanaf de Molenveste richting centrum.
Daarnaast is het in verband met bovengenoemde bouwactiviteiten binnenkort noodzakelijk om de in- en uitrit voor het parkeerterrein van "Op 't Heerbeeck" anders in te richten. Deze in-/uitrit wordt verplaatst en wordt ter hoogte van de bocht in de Nazarethstraat aangelegd. Tevens komen er enkele parkeerplaatsen ten behoeven van minder validen en ambulances.
Belanghebbenden kunnen tegen beide besluiten op grond van de Algemene wet bestuursrecht een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders. Dit moet gebeuren binnen zes weken (vanaf 4 mei 2004). Gedurende deze termijn ligt de besluiten en de bijbehorende tekeningen ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Algemene Zaken, kamer 0.05. U kunt hier terecht tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.
Het maken van bezwaar heeft géén schorsende werking. Hiervoor kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te 's-Hertogenbosch een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.