Gemeente Woudrichem

29/04/2004
Uitnodiging Dodenherdenking

De Stichting Gedenkteken Oorlogsslachtoffers in de gemeente Woudrichem nodigt u hartelijk uit de Dodenherdenking op dinsdag 4 mei 2004 te Woudrichem bij te wonen.

Het programma is als volgt:

18.45 uur aanvang van de samenkomst in de Hervormde kerk te Woudrichem. Het programma voor deze bijeenkomst is samengesteld door de adoptieschool van dit jaar, Chr. Basisschool De Kandelaar uit Rijswijk. Leerlingen van deze school verlenen hun medewerking aan het programma. De heer Piet de Ridder, die tijdens de Tweede Wereldoorlog een onderduikadres in Rijswijk had zal een korte overdenking houden. 19.45 uur Afsluiting van de samenkomst en het opstellen van de aanwezigen voor een stille tocht naar het gedenkteken nabij het gemeentehuis van Woudrichem.
20.00 uur Twee minuten stilte, aangegeven door een trompettist van muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Rijswijk. 20.05 uur Spelen en zingen van het eerste en zesde couplet van het Wilhelmus.
Afsluiting Drs. A van Harten, burgemeester van Woudrichem, spreekt de aanwezigen toe.
Daarna spreekt de heer H.J. Ermstrang een dankwoord namens de Stichting Gedenkteken Oorlogsslachtoffers in de gemeente Woudrichem. Vervolgens wordt iedereen hartelijk uitgenodigd voor een informeel samenzijn in de hal van het gemeentehuis.

De stichting stelt uw aanwezigheid bij de herdenkingsbijeenkomst en de plechtigheid bij het Monument zeer op prijs.