Ingezonden persbericht


EUROPEES DEBUUT VOOR INFORMATICA WORLD 2004

Sprekers van Gartner, British Airways, Deutsche Börse AG en IBM zijn aanwezig op gebruikersconferentie in Edinburgh

Nieuwegein, 27 februari 2004 - Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), toonaangevende aanbieder van data integratie en business intelligence software, heeft vandaag bekendgemaakt welke sprekers aanwezig zullen zijn op Informatica World 2004, de zesde internationale gebruikersconferentie die jaarlijks door Informatica wordt georganiseerd. Informatica World 2004 wordt van 5 tot en met 7 mei gehouden in het Schotse Edinburgh en is daarmee de eerste Informatica-gebruikersconferentie die buiten de Verenigde Staten plaatsvindt.
De conferentie wordt geopend door Gaurav Dhillon, president en CEO van Informatica, met een toespraak over de toekomstvisie van Informatica op het gebied van data integratie en analyse. Gerenommeerd managementconsultant en auteur John Hagel - door Accenture omschreven als een van de honderd meest belangrijke 'businessgoeroes' ter wereld - geeft een lezing met de titel 'Moving to More Flexible IT Architectures - Where is the Real Potential?' Overige sprekers zijn Frank Buytendijk (Research Vice President) en Ted Friedman (Principal Analyst) van Gartner Inc, Tony Rummans (Vice President Business Development van de Information Management Group) van IBM, Dr. Klaus Detemple (hoofd van de sectie informatiebeheer) van Deutsche Börse AG, de aandelenbeurs van Duitsland en Tim LeBlond (Deputy Chief Technology Officer en manager Information Technology Services) van British Airways. "Het doet ons bijzonder veel plezier om voor ons wereldwijde klantenbestand nu ook in Europa een Informatica World te organiseren", aldus Dhillon. "Onze gebruikersconferentie vormt de ideale gelegenheid om informatie uit te wisselen. De interactieve forums en de talrijke gastsprekers - experts uit de branche, klanten en partners - zullen de aanwezigen meer inzicht verschaffen in de huidige trends op het gebied van IT en integratie." De deelnemers aan de conferentie hebben niet alleen de mogelijkheid om de plenaire presentaties bij te wonen, maar kunnen ook kiezen uit meer dan 20 breakout sessies over onderwerpen zoals data integratie, data warehousing en business intelligence. Voornamelijk klanten en partners van Informatica zullen gedurende deze sessies meer uitleg geven over hun specifieke manier van werken. Verder zullen er op de Informatica World 2004 Partner Fair meer dan 25 demonstraties worden gehouden en zal Margy Ross, president van de Kimball Group, een Ralph Kimball University-workshop geven. Meer informatie over Informatica World 2004 (ook voor inschrijving) vindt u op . U kunt ook contact opnemen met .

Over Informatica
Informatica Corporation (NASDAQ: INFA) is de toonaangevende aanbieder van software voor data integratie en business intelligence. Dankzij de producten van Informatica kunnen bedrijven hun bestaande informatieoplossingen voor inzicht in de onderneming optimaal benutten. Daardoor presteert het bedrijf beter en wordt de winstgevendheid verbeterd, terwijl de supply chain wordt gestroomlijnd en er pro-actief kan worden ingespeeld op naleving van de geldende compliance issues. Meer dan 1900 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Informatica als oplossing voor al hun behoeften op het gebied van data integratie en business intelligence. Kijk voor meer informatie op de website van Informatica: .

Voor meer informatie over Informatica kunt u contact opnemen met: Text 100 B.V.
Dennis Doodeman
T: +31 (0) 20-530 43 45
E-mail:

Informatica
Maaike Hilbrand
Marketing Manager Benelux
T +31 (0) 30-608 67 00
M +31 (0) 6-51553760
E-mail:

###

Opmerking: Informatica is een wettig gedeponeerd handelsmerk van Informatica Corporation in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden over de hele wereld. Alle overige bedrijfs- en productnamen kunnen handelsnamen of -merken zijn van de desbetreffende houders.