Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Johan Gielen viert vrijheid, viert feest

Dance bevrijdingsfeest 'Liberation' in Thialf Stadion

Amsterdam, 4 mei 2004 - Het eerste echte dance bevrijdingsfeest is aanstaande 5 mei een feit. 'Liberation' heet het spektakel heel toepasselijk dat die dag in het Thialf Stadion te Heerenveen tussen 12:00 en 23:00 uur losbarst. Johan Gielen, een kopstuk in de internationale dancescene, is er bij.

Liberation in Heerenveen
Jaarlijks trekken de bevrijdingsfestivals in Nederland vele duizenden mensen. Een echt dancefeest ontbreekt echter op bevrijdingsdag en dat is vreemd. Dat vond ook de Friese organisatie XL-dance. Vandaar dat zij 'Liberation' in het leven geroepen hebben: op 5 mei 2004 gaan overdag in een voor de gelegenheid verduisterd Thialf Stadion te Heerenveen 15.000 mensen uit hun dak. Dansen voor het goede doel is hot: van elk verkocht entreeticket gaat 1 euro naar de Stichting War Child, om toch ook even stil te staan bij hedendaagse oorlogsslachtoffers. Nederlandse dj's op het gebied van trance, hardstyle en hardcore laten zich dan van hun beste kant horen. Ook de Belgische top dj Johan Gielen draait een spetterende set tussen 17:30 en 19:00 uur. Liberation wordt live uitgezonden door ID&T Radio. Voor meer informatie zie: www.liberation.nl.

Johan Gielen FOR YOU
Johan Gielen is geboren in het Vlaamse stadje Mol. Zijn DJ carrière begon in discotheek El Sombrero in Reusel. Inmiddels is hij een zeer succesvolle DJ in het trance genre. Het album 'Beauty Of Silence' was internationaal een groot succes net als de andere projecten met Svenson (Sven Maes). De bekendste is de hit 'Cruising' onder de naam Airscape. Ook mixte hij vele nummers voor derden, waaronder Praga Khan en Scooter. In Japan heeft Gielen zijn inspiratie opgedaan voor zijn succesvolle nummers. Het management van Johan Gielen is in handen van Dutch DJ Agency, de public relations worden verzorgd door USP PR & Communicatie. Voor meer nieuws: www.johangielen.com.

Johan Gielen draait
Waar kun je Johan Gielen de komende tijd bezig zien en horen? Onder andere op: · 'Liberation' 5 mei in het Thialf Stadion, Heerenveen, 17.30-19.00 uur. · 'Strike One' 5 juni in de Kuip, Rotterdam, 15.15-16.30 uur. · 'NJOY,the festival' 12 juni, ID&T radio stage, Six Flags. · 'Impulz Outdoor' 26 juni recreatiegebied Bussloo, 03.00-04.15 uur. · 'Dance Valley' 7 augustus recreatiegebied Spaarnwoude, main-stage. · 'Mysteryland' 21 augustus Floriade Haarlemmermeer. · 'Dance4Life' 27 november in de Gelredome te Arnhem.


- - - - - - - - - -