Ingezonden persbericht


Corus benoemt Erik Wip tot Market Development Manager Europe

IJmuiden, 5 mei 2004 - Erik Wip is benoemd tot Market Development Manager Europe van Corus Colors, producent van hoogwaardige stalen dak- en gevelbekledingsmaterialen. Corus Colors legt met de benoeming van Wip in zijn nieuwe functie een sterkere focus op de Europese verkoop van kwaliteitsproducten.

Erik Wip volgde de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit van Delft en was eerder o.a. werkzaam als productontwikkelaar bij Edström en als business developer bij Multisteel. Binnen Corus Benelux vervulde Wip voor zijn benoeming tot Market Development Manager de functie van Advisory Engineer Colors. Naast zijn marketingtaken gaat Wip zich - middels een speciaal daartoe ingerichte helpdesk - bezighouden met de technische informatieverschaffing over de bouwkundige toepassing van stalen dak- en gevelbekleding.

Helpdesk
Erik Wip is te bereiken op 0251 49 22 06 voor alle technische informatie op het gebied van de producten van Corus Colors, de montage of het ontwerp. Ook voor het aanvragen van brochures kunt u bij de helpdesk terecht.

Over Corus Colors
Met Corus Colors produceert Corus al ruim 35 jaar organisch bekleed staal. Het Brits-Nederlandse bedrijf heeft wereldwijd een toonaangevende naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit, service en productinnovatie.