Ingezonden persbericht


Uniek in Nederland

De allereerste online arts- en apothekersfunctieMedicijnen en recepten zijn vanaf heden on-line verkrijgbaar in Nederland

DokterOnline.com.com isbiedt deals allereerste on-line een geïntegreerde arts- en apothekers-functie in Nederland. Dankzij DokterOnline.com hoeven patiënten geen afspraak meer te maken met de huisarts of metvoor een recept naar de apotheek.Medicijnen en recepten zijn vanaf nu online verkrijgbaar. Medicijnen kunnen on-line worden besteld en Vvia uiterst discrete verzending binnen 24 uur thuis worden bezorgd! DokterOnline.com is een volledig Nederlandse onderneming. Een deskundig team, waaronder een gediplomeerde arts, met daarbij een arts, farmabedrijven en softwareontwikkelaars dat op discrete wijze service biedt door te bemiddelen tussen patiënt, arts en apotheekbiedt deze voor Nederland unieke service. De kwaliteit van de service van DokterOnline.com ligt op hetzelfde professionele niveau als in de reguliere gezondheidszorg. De arts en apotheek waarmee DokterOnline.com meesamenwerkt voldoen volledig aan de Nederlandse regels voor de uitoefening van hun beroep.

Privacy, veiligheid, discretie en volledige klanttevredenheid zijn de sleutelbegrippen waaraan DokterOnline.com haar bestaansrecht dankt.

Anoniem

Patiënten kunnen bij DokterOnline.com volledig anoniem en op het tijdstip dat en de plaats waar het ze uitkomt hun producten medicijnen bestellen. Door het beveiligde en gesloten systeem, dat en in overeenstemming is met de privacy wetgeving voor medische beroepen, zijn de persoonsgegevens door niemand anders dan de arts van DokterOnline.com in te zien. De medische achtergrond van de patiënten blijft dus strikt vertrouwelijk.

Schaamteklachten

DokterOnline.com is ideaal voor patiënten met schaamteklachten. DokterOnline.com is gespecialiseerd in medicijnen tegen haaruitval, erectiestoornissen en acne. Maar levert ook medicijnen ook voor patiënten met gewichtsstoornissen en voor het verkrijgen van anticonceptiemiddelen. Vertrouwelijk, veilig en discreet verzonden.

Betrouwbaar

Doordat DokterOnline.com is opgericht in samenwerking met medische en farmaceutische specialisten is de informatie betrouwbaar en up to date. Uitgebreide on-line informatieverstrekking en vragenlijsten zorgen ervoor dat de patiënt alles op het zijn of haar gemak kan lezen. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid en in samenwerking met de farmaceutische industrie samengesteld. DokterOnline.com verstuurt enkel medicijnen naar patiënten die van de BIG-geregistreerde DokterOnline-arts een goedgekeurd artsenrecept hebben gekregen.

Goedgekeurd

DokterOnline.com levert uitsluitend geneesmiddelen van bekende farmaceutische bedrijven. Alle medicijnen zijn officieel geregistreerd bij de European Agency for the Evaluation of Medical Products (EMEA) en de Nederlandse registratie commissie.

Dokteronline.com BV
Postbus 91
9700 AB Groningen
www.dokteronline.com
info@dokteronline.com

---- --