Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


5 mei 2004


Harderwijk - aanrijding door overstekend dier


Een 45-jarige Man uit Zeewolde is gisterenochtend in de bosjes beland aan de Ceintuurbaan toen hij volgens zijn verklaring uitweek voor een overstekend dier. Hij gaf een ruk aan het stuur met een aanrijding als gevolg. Personeel van een gealarmeerde ambulance hebben de bestuurder en diens zoontje (leeftijd onbekend) nog even gecontroleerd, maar zij hoefden niet mee nar het ziekenhuis. De auto raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept.


Veessen - snelheidscontrole


99 bestuurders die zich niet aan de geldende snelheid van 30 km per uur hielden kunnen binnenkort een bekeuring op de deurmat verwachten. De politie hield in de ochtendspits een controle op de IJsseldijk en een derde van e passanten reed te hard !


Harderwijk - snorfietser aangereden op rotonde


Een 68-jarige snorfietser uit Harderwijk is rond het middaguur licht gewond geraakt toen hij werd aangereden door een 19-jarige plaatsgenoot in een auto. Deze had, komende vanaf de Stdsweide de man op de rotonde over het hoofd gezien. Na behandeling door ambulance-personeel kon de man naar huis


Putten- auto weg naar zwembadbezoek


De auto van een 54-jarige inwoner uit Garderen is gisterenavond gestolen tijdens zijn verblijf in het zwembad. De man had een tas met onder meer de sleutels van de auto in een kluisje opgeborgen. Toen hij zich na afloop van het zwemmen wilde gaan aankleden bleek de tas uit het kluisje verwenen. Na een zoektocht vond hij het in een kleedhokje maar zijn geld en autosleutels bleken verdwenen. Zijn zwarte Audi A 4 met het kenteken 14-FG-BJ bleek van de parkeerplaats te zijn weggenomen.


Einde berichten


Nadere informatie:

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --