Tiscali

Tiscali Business SDSL voorziet zakelijk Nederland
van gegarandeerde bandbreedte


- eigen non-blocked DSL-netwerk


- zakelijk alternatief voor ADSL


- uiterst concurrerend vanaf ¤ 299 per maand

Utrecht, 5 mei 2004 -- Met onmiddellijke ingang kunnen de meeste bedrijven in Nederland profiteren van de voordelen die Tiscali Business SDSL biedt. Met Tiscali Business SDSL profiteren bedrijven altijd van de gegarandeerde bandbreedte die het uitgebreide eigen Tiscali DSL-netwerk biedt. Tiscali Business SDSL is er vanaf ¤ 299 per maand voor 1 megabit per seconde aan uitgaand én binnenkomend dataverkeer.

SDSL heeft zich inmiddels bewezen als dé betrouwbare, flexibele en professionele zakelijke oplossing. 'Symmetric Digital Subsriber Line' (SDSL) is de symmetrische variant van A(Asymmetric)DSL, en wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om met hoge snelheid bestanden te versturen en ontvangen.

SDSL is het alternatief voor zakelijke ADSL-gebruikers die ook een snelle uitgaande verbinding zoeken, vestigingen willen verbinden of willen telewerken (VPN), hun mailserver in eigen huis willen hosten, of van internettelefonie en videoconferencing willen profiteren. Naast de gegarandeerde, onbeperkte bandbreedte (beschikbaarheid 99,8 %, geen datalimiet), zijn overige voordelen die Tiscali Business SDSL biedt; de vaste, lage kosten van de permanente verbinding en de beschikking over een vast IP-adres.

Markt

Rob van Velzen, Director Business Market van Tiscali BV, zegt: 'Het onderscheidend vermogen van Tiscali Business SDSL is: de snelheid waarvoor een klant betaalt is altijd gegarandeerd. SDSL-technologie heeft zich de afgelopen jaren bewezen in de groot zakelijke markt en is nu door de gewijzigde prijsstelling beschikbaar voor het hele bedrijfsleven. Nu is het: vergelijken en bestellen'.

Uiterst concurrerend

De Nederlandse markt is klaar voor SDSL. Veel bedrijven hebben al geruime tijd behoefte aan een permanente internetverbinding maar door de hoge prijs van huurlijnen was dat geen haalbare optie. 'Mogelijke klanten hebben nauwelijks een idee van de huidige, concurrerende prijsstelling van Tiscali Business SDSL', zegt Van Velzen. 'Aan ons de taak om dat nu te veranderen. Omdat wij Tiscali Business SDSL over ons eigen netwerk leveren, kunnen wij de kwaliteit optimaal bewaken en onze diensten tegen scherpe prijzen leveren.'

Tiscali Business

doorvoersnelheid

(uitgaand en inkomend)

vaste kosten per maand

(ex. btw)

SDSL Professional

1024 Kb/s

¤ 299,00

SDSL Office

1536 Kb/s

¤ 349,00

SDSL Enterprise

2048 Kb/s

¤ 399,00

SDSL Corporate

2304 Kb/s

¤ 475,00

Over Tiscali Business
Tiscali Business is onderdeel van Tiscali Nederland - dat een van de veertien Europese Tiscali landsorganisaties is. Tiscali Business is de ervaren leverancier voor het midden- en kleinbedrijf van hoogwaardige internet-verbindingen en --diensten, zoals Frame Relay, SDSL, zakelijk ADSL, VPN en hosting. Tiscali Business biedt bedrijven een betrouwbare internetverbinding met hun zakelijke omgeving en schept de faciliteiten om professioneel naar buiten te treden. Bezoek voor meer informatie www.tiscaliâ¤'business.nl.

Voor meer (pers) informatie:

Wander Bruijel, telefoon: 070 - 346 3760