BedrijfsautoRAI

05-05-2004

Wederom een DAF voor Arjan van Houtum

Onlangs ontving Arjan van Houtum uit handen van Andy van Batenburg (Allers Bedrijfswagens BV Oss) de sleutels van een nieuwe DAF FT XF95.430 low deck SuperSpaceCab.

De nieuwe DAF truck voor Arjan van Houtum Mobile Equipment, een transporteur die is gespecialiseerd in het vervoeren van materieel voor een groot aantal nationale- en internationale artiesten, is wederom een plaatje. Zoals Arjan van Houtum het zelf zegt: Wie rijdt voor de showbizz, moet zorgen dat zijn materiaal ook in de spotlights kan staan.

Van Veronica Zomertruuk tot Marco Borsato
De opstap tor het huidige succesvolle bedrijf maakte Arjan van Houtum in 1995. Destijds werd hem gevraagd om de Veronica Zomertruuk te gaan rijden. Met succes voldeed hij aan deze opdracht. Met als gevolg dat hij in datzelfde jaar om met de Caught in the Act door Duitsland te toeren. De daaropvolgende jaren is de vraag naar tour- en concerttrucking continu gegroeid. The Backstreet Boys, N-Sync, Doe Maar, Volumia!, Paul van Vliet, Ilse de Lange, Bløf, Trijntje Oosterhuis, Krezip, Acda en de Munnik, Candy Dulfer, Bad Candy en Rowwen Heze werden vakkundig begeleid en vervoerd tijdens hun tours door het land of in Europa. De laatste aanwinst van Arjan van Houtum zal zijn kwaliteiten kunnen gaan bewijzen tijdens de aankomende Kuip concerten van Marco Borsato. Naast de bekende vestiging in Heesch (bij Oss), heeft Arjan van Houtum sinds 1 januari van dit jaar ook een vestiging in Willebroek België.

DAF zorgt voor een stukje glamour op de weg
Als vaste partner van vele artiesten in de wereld van muziek en theater is het belangrijk dat het materiaal van Arjan van Houtum niet alleen optimaal presteert maar ook nog eens goed oogt. Arjan van Houtum: Wij staan voor moderne, veilige, compleet uitgeruste transportmiddelen. Onze taak is het om het werken in de wereld van muziek en theater prettig te maken. DAF voertuigen vullen de eisen die wij en onze klanten - aan het materiaal stellen perfect in. De trucks ogen niet alleen perfect ook bieden de trucks optimaal rij- comfort. Dat is zeer belangrijk, want mijn chauffeurs werken wanneer andere mensen feesten. Een prettige werkomgeving is vandaar wel het minste wat ik hen kan bieden.

Eyecatchers op de internationale snelwegen
Het wagenpark van Arjan van Houtum, 15 wagens, ziet er perfect uit. Arjan van Houtum legt uit: Mooie trucks zijn mijn visitekaartje. Net zoals ze dat zijn voor de artiesten. Vandaar dat ik zorg dat mijn trucks er perfect bij rijden. Iets wat mij lukt met dank aan mijn huisdealer Allers Bedrijfswagens BV in Oss. Zij staan altijd voor mij klaar en weten exact wat mijn wensen zijn ten aanzien van de trucks. Wensen waaraan zij aan kunnen én willen voldoen. Mede dankzij hen heb ik de beschikking over een prachtig wagenpark.