Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen

verleiden door uw noorderburen!

05-05-04: lekker uit in nederland. laat u verleiden door uw noorderburen!

Onze nieuwe arrangementen flyer is vers van de pers en staat boordevol tips voor een kortweg-vakantie in Nederland. In `je bovenste beste buurland' kun je dit voorjaar terecht in verschillende steden of regio's voor een heerlijke portie cultuur en ontspanning. De flyer staat vol direct boekbare arrangementen, elf in totaal.

Een koninklijke verrassing is terug te vinden in Den Haag & Delft. Twee steden waar u uw hart kunt ophalen in de statige oude straatjes. Heerlijk kuieren over Het Binnenhof en langs Paleis Noordeinde of snuif de sfeer op van Vermeer in het pittoreske Delft. Andere cultuur, iets verder van huis, is terug te vinden in Groningen. Hier ligt het meest spraakmakende museum van Nederland, het Groninger Museum. Nog tot 22 augustus loopt hier de tentoonstelling Vlaams Expressionisme.

Wie op zoek is naar iets meer rust en natuur kan zijn hartje ophalen op het waddeneiland Texel. Dertig kilometer strand vraagt zeker om een wandeling en met zijn 135 kilometer fietspad, zeker genoeg plaats voor een actieve vakantie. De Utrechtse heuvelrug heeft een berg aan natuurschoon. Statige kastelen, barokke tuinen en klassieke parken vormen samen dit prachtig natuurgebied dat de status van Nationaal park heeft gekregen.

Vraag 'Lekker uit in Nederland' snel op en ontdek wat Nederland nog meer te bieden heeft. De flyer is gratis op te vragen bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen, Louizalaan 89, 1050 Brussel, tel. 02 / 543 08 01, info@nbt.be