Gemeente Soest

Klantenpanel OV

Datum: 04/05/2004

De provincie Utrecht zoekt kandidaten voor een

klantenpanel openbaar vervoer

De provincie zoekt vijftien mensen die regelmatig gebruik maken van het streekvervoer in de gemeenten Amerongen, Baarn, Bunschoten, Doorn, Eemnes, Leersum, Leusden, Maarn, Renswoude, Rhenen, Soest, Veenendaal en Woudenberg voor een klantenpanel.

Waarom?
De provincie is bezig een bedrijf te zoeken dat vanaf eind 2004 het streekvervoer in Oost-Utrecht gaat verzorgen. Dat gebeurt via een zogeheten openbare aanbesteding. Het klantenpanel beslist daarover mee.

Wie komt in aanmerking?
Inwoners van de bovengenoemde gemeenten die geregeld gebruik maken van het streekvervoer kunnen zich aanmelden. We streven ernaar om het klantenpanel een goede afspiegeling te laten zijn van de inwoners in het gebied.

Wanneer en waar?
Op woensdag 26 en eventueel donderdag 27 mei presenteren de bedrijven hun offerte, compleet met bus. De presentaties vinden 's avonds in het provinciehuis in Utrecht plaats. Het avondprogramma start rond 17.30 uur met ontvangst en buffet en eindigt uiterlijk om 22.00 uur.

Wat wordt van u verwacht?
Elke vervoerder licht zijn offerte toe, waarna u vragen kunt stellen en de bus bekijken. Zowel de presentatie als het materieel beoordeelt u met een cijfer.

Tegenprestatie
Aan het begin van de avond wordt een maaltijd verzorgd. Bovendien ontvangt u een reiskostenvergoeding en een cadeaubon.

Geïnteresseerd?
U kunt zich tot uiterlijk 17 mei a.s. aanmelden. U dient ermee rekening te houden dat u beide avonden aanwezig kunt zijn. Uw aanmelding kunt u onder vermelding van naam, postadres en korte motivatie richten aan:

Provincie Utrecht
Dienst Wegen, Verkeer en Vervoer
t.a.v. Mevr. M. de Lijster, kamer J 04.41
Postbus 80300
3508 TH Utrecht.

Of per e-mail aan: margret.de.lijster@provincie-utrecht.nl

Nadere informatie
Voor nadere informatie over het proces kunt u contact opnemen met: de heer G. van Kempen van de provincie Utrecht, tel. 030 285 3469 (tot 12 mei) of
mevrouw A. Heijkamp van de provincie Utrecht, tel. 030 258 2174 (vanaf 12 mei).

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer