Politie Drenthe

woensdagmiddag 05-05-04

Emmen 05-05-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Tasjesroof
EMMEN - Woensdagmorgen omstreeks 10.45 uur liep een 62-jarige vrouw uit Emmen over de Houtweg tussen het gebouw van het CBB en het winkelcentrum. Van achteren naderde haar een fietser die haar tas van de schouder rukte en hard wegfietste. Daarbij botste hij nog tegen een auto die net wegreed. De fietser, een 16 a 17 jarige blonde jongen met blauwe spijkerbroek en donkere jas, zag toch kans op de oude gammele fiets weg te komen. De beroofde vrouw kwam te vallen waarbij zij enkele schrammen en kneuzingen opliep. In de tas zat o.a. haar bankpas, verdere inhoud onbekend.

Motorrijder op TT-circuit overleden
ASSEN - Vanmorgen reed een 56-jarige man uit Haaksbergen met zijn motor op het TT-circuit van Assen. Hij had net met een groep motorrijders aan een rijvaardigheidstraining deelgenomen onder leiding van een marshall. Na de training reed hij tijdens het uitrijden steeds langzamer de berm in waar hij kwam te vallen. Medewerkers van de medische post waren snel ter plaatse. Ook kwam een ambulance ter plaatse en de zogenaamde Traumaheli. Reanimatie mocht niet meer baten waarna een arts een natuurlijke dood vaststelde.

Bert Peters verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 6 mei, 17.00 uur. Tel. 0592-361294 of 06 - 53 23 80 59. info@politie-drenthe.nl