Travel Unie International Nederland N.V.

ARKE BRENGT MET 'ARK ...
ARKE BRENGT MET 'ARKE HOLLAND-EK-HOEK' VAKANTIEBESTEMMINGEN IN EK-SFEER

Oranjesfeer proeven op diverse Arke-bestemmingen in Spanje, Portugal, Griekenland
en Turkije

Rijswijk, woensdag 5 mei 2004 - Vakantiemerk Arke brengt deze zomer populaire vakantiebestemmingen in de oranjesfeer met de 'Arke Holland-EK-Hoek'. Onder meer op de Spaanse eilanden Mallorca, Tenerife en Gran Canaria kunnen gasten van Arke, de EK-voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal live volgen op levensgrote televisieschermen. Ook in de Portugese streek Algarve, op het Griekse eiland Kreta en de Turkse badplaatsen Alanya en Marmaris hoeven Arke-gasten de wedstrijden van Oranje niet te missen. Gezien het enthousiasme van de hoteliers ter plaatse, wordt de lijst de komende tijd waarschijnlijk verder uitgebreid. Vanaf ¬¬99 Euro kan bij Arke al een vijfdaagse vakantie worden geboekt om de oranjesfeer in Turkije of Spanje te proeven.

Het prijsgedreven vakantiemerk Arke brengt verschillende, populaire vakantiebestemmingen in de oranjesfeer met de 'Arke Holland-EK-Hoek'. "Komende zomer kunnen gasten van Arke genieten van hun vakantie in het buitenland, maar óók van het EK-voetbal in oranjesfeer," aldus Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder namens Arke. In de 'Arke Holland-EK-Hoek' kunnen de wedstrijden van het Nederlands elftal op levensgrote televisieschermen live worden gevolgd. De 'Arke Holland-EK-Hoek' staat tijdens het EK-voetbal, dat begint op zaterdag 12 juni en loopt tot en met de finale op zondag 4 juli, onder andere op de Spaanse eilanden Mallorca, Tenerife en Gran Canaria, in de Portugese streek Algarve, het Griekse eiland Kreta en in de Turkse badplaatsen Alanya en Maramris. Gezien het enthousiasme van de hoteliers ter plaatse, is de kans groot dat het aantal bestemmingen de komende weken nog verder wordt uitgebreid. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij alle ANVR reisbureaus in Nederland.

Speciale EK-aanbiedingen
Arke biedt speciale EK-arrangementen naar de bestemmingen waar deze zomer de 'Arke Holland-EK-Hoek' staat. Voorbeelden zijn een vijfdaagse vliegvakantie inclusief appartement (categorie: 3 sleutels) in Alanya voor slechts 99 Euro per persoon; en een driedaagse vliegvakantie inclusief appartement (categorie: 3 sleutels) op Mallorca eveneens voor maar 99 Euro per persoon. De aanbiedingen zijn boekbaar bij alle ANVR-reisbureaus, op de website www.arke.nl en via 0900-8857.
---