Politie Amsterdam-Amstelland

Identiteit slachtoffer aanrijding sneltram bekend 5-5-2004. De identiteit van de maandagavond overleden man die in de nacht van vrijdag op zaterdag door een sneltram op de Beneluxbaan aangereden werd, is bekend. Het gaat om een 85-jarige inwoner van Diemen.
Nieuwe collega?s gezocht
Wervingstram op het Centraal Station
26-4-2004. De politie Amsterdam-Amstelland is op zoek naar 375 nieuwe collega's, waarbij de voorkeur uitgaat naar mensen van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse en Antilliaanse afkomst. Ons korps wil een afspiegeling zijn van de Amsterdamse samenleving en zoekt daarom een groot deel van haar nieuwe medewerkers binnen deze groepen. Bij ons werken? Klik snel door naar onze wervingspagina's. Neem een kijkje in de manege
Webcam
4-5-2004. Het gaat goed met de paarden van de bereden politie! Sinds een paar weken gaan ze samen met hun ruiters weer de straat op. De conditie wordt langzaam aan weer op peil gebracht. Zelf zien hoe het met ze gaat? Via de webcam ziet u live-beelden van de paarden "in de bak". Neem snel zelf een kijkje. Voor de echte paardenliefhebbers is ook het fotoalbum een aanrader.